Thursday, January 31, 2013

Dekat Pun Jadi lah...

*entriflashback*


Dari gambar yang ada  berkepuk kat dalam external hard disk, elok lah taruk kat sini...boleh gak ditengok atau dijenguk.

Masa kejadian kebakaran (penghujung 2011) hari tu, percutian ke Langkawi cancel.*sampai la ni AirAsia tak reply pun..lebih2 lagi tentang refund :(

Nak jugak bagi anak-anak happy, jadi kitorang cari tempat yang dekat2 ajelah masa tu..


Nama aje kampung kat Melaka, tapi kali ni festaim sampai.. :)

Secara keseluruhannya : berpuas hati tapi pihak pengurusan kena baik pulih kawasan persekitaran. Takut jadi macam Bukit Cahaya Shah Alam.



seronoknya...

apartment ni aje yang ada bila tempah last minute
sesuailah untuk kami 5 orang

halwa mata

anak teruna ni yang bila pergi mana2 memang suka serve ibu abah eh..

adiq - 5 tahun masa ni

se'tangan' ngan ibu dia..

Apa Along ambil, dia pun nak...tapi tak habis..

suka nya !

ok lah ; life show

watak utama

semua watak

ngauuummm...

berani-berani lalat

Note : Cuti sekolah hujung tahun 2011

10 comments:

kasihibu said...

wah best jugak tu dik..kebetulan cadangan akk tahun ni cuti2melaka apa nama tempat ni ye?

Dr Singa said...

ada kuda ketot!!

kakngah said...

kak reeeeennnnnn!!
windunya.......

My Life My World said...

Assalamualaikum.... Tuan rumah oh tuan rumah. Hehehehe ... ada pun, ingat dah hilang. Selamat kembali adik ku :)

gadisBunga™ said...

along lefthanded eh?? :D

ibuintan said...

Reen... miss u


A Famosa Resort kan... akk pun pg jugak bulan okt lepas

Azian Elias said...

dah lama betul tak singgah. last rasanya sebab cerita terbakar tu..

nampak best sangat apartment tu.. last time pegi melaka pun dapat rent one bungalow.. sangat berbaloi.. ada pool lagi..

Anonymous said...

Thanks for sharing your thoughts on hornwood. Regards

Also visit my weblog: quantrim buy

Anonymous said...

I've had my Omega j8006 juicer for a handful of weeks now, and I'd like to share with
you some of my findings immediately after obtaining personally
utilized this machine. Freshly squeezed fruit juice can be high in
calories, particularly when such fruits as banana and pineapple
are used. Juicing provides a quick and simple way to increase your consumption of these
foods, and is highly recommended besides a high fiber diet.


My page :: juice fountain

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Linky's Magical


ShoutMix chat widget