Saturday, June 27, 2009

~ Bla-Bla-Bla...~

Hari Sabtu ni kena keje pasal last week dah off . Buat masa ni memang tengah free sikit so ringankan tangan nak tukar template. Ada komen dari sorang kawan yang kata tak boleh post komen kat template sebelum ni dan aku pulak bukanlah pandai sangat nak bega-bega jadi terus tukar jer lagi senang.. ..

Nak citer pasal pagi tadi.
Bangun pagi hari ini kena kejutkan Along. Ada school replacement untuk Hari Raya nanti. Susah betul nak kejutkan Along tadi. Aku minta tolong Hubby kejutkan sebab aku pun nak get ready to work. Lemah longlai jer Along tadi..

Sepatutnya bas sekolah ambil pukul 7.00pagi tapi disebabkan aku terlambat hantar kat nursery tadi (tempat transit) maka aku kena hantar dia kat sekolah.

On the way ke sekolah tu tak habis-habis Along dok remind aku supaya jangan lupa bagitau Abah dia suh amik kat nursery nanti. Sejak dah sekolah nie, Along tak berapa nak duk kat nursery tu.. Tak selesa agaknya.

Aku pernah jugak bagitau kat Hubby suh amik semula maid sebab kesian kat anak-anak tapi hubby tak nak sebab dah dua kali terkena dan dia kata dah serik. Sebab tu skang nie Hubby aku memang teramat-amatlah rajin menolong aku. Nak katakan memang tak pernah menolak bila minta tolong dari dia kecuali masa appointment dia yang dua-dua ni... Formula 1 atau bila Football Team Favorite dia main.

Petang nie schedule nak ke KL pastu mungkin ke rumah mak aku sebab semalam kakak aku yang tinggal kat Pagoh, Muar telefon yang dia on the way to rumah mak dan dia kata kalau nak makan durian & rambutan moh datang ke sana..

Anak-anak aku misti gumbira nanti.. Tapi yang pasti aku takkan bagitau nak pergi mana sebab suka surprisekan dorank... Bez tengok air muka gumbira tu...


Till Now.





3 comments:

kakyong said...

tu la rasa cam lain jer blog ni.. rupernya dah tukor templat...
cantik, sejuk mata memandang..

selamat berhujung minggu

Rozita said...

salam pagi isnin

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak yong.. timaseh.

Linky's Magical


ShoutMix chat widget