Thursday, August 21, 2014

Bersihkan Segala Sawang-Mawang Yang Ada

0 kawan yang bezz
Bismillahirrahmanirrahim...


Ingatkan dah takkan singgah potpetpotpet kat sini lagi..
Memandangkan atas sebab musabab yang tertentu, kena mulakan semula..

Bolehlah asben  baca macam dulu-dulu semula.Dia pun setuju aku aktif 'berblogging' balik..
Boleh update kisah seharian  kat sini dan dia baca aje kat sana..

*macam mana nak post ..macam mana nak buat strike-out ..haha..semua dah lupa..

Thursday, January 31, 2013

Dekat Pun Jadi lah...

9 kawan yang bezz
*entriflashback*


Dari gambar yang ada  berkepuk kat dalam external hard disk, elok lah taruk kat sini...boleh gak ditengok atau dijenguk.

Masa kejadian kebakaran (penghujung 2011) hari tu, percutian ke Langkawi cancel.*sampai la ni AirAsia tak reply pun..lebih2 lagi tentang refund :(

Nak jugak bagi anak-anak happy, jadi kitorang cari tempat yang dekat2 ajelah masa tu..


Nama aje kampung kat Melaka, tapi kali ni festaim sampai.. :)

Secara keseluruhannya : berpuas hati tapi pihak pengurusan kena baik pulih kawasan persekitaran. Takut jadi macam Bukit Cahaya Shah Alam.



seronoknya...

apartment ni aje yang ada bila tempah last minute
sesuailah untuk kami 5 orang

halwa mata

anak teruna ni yang bila pergi mana2 memang suka serve ibu abah eh..

adiq - 5 tahun masa ni

se'tangan' ngan ibu dia..

Apa Along ambil, dia pun nak...tapi tak habis..

suka nya !

ok lah ; life show

watak utama

semua watak

ngauuummm...

berani-berani lalat

Note : Cuti sekolah hujung tahun 2011

Sunday, January 27, 2013

EDEN SEPI

10 kawan yang bezz

Salam buat semua..

Bila lama tak merepek..tak tau pulak apa nak citer, padahal macam-macam citer pun ada..
Tak mungkin takde yea tak...berbulan -bulan senyap..

Ni nak bagi perangat aje.. Kot-kot mood blogwalking datang balik..

Note :Berlumut bagai dah blog ni..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget