Friday, July 31, 2009

~Donat & Poket Hubbyku ~

Sepatutnya post awal minggu niy tapi terlupa dan bila belek2 hp baru perasan (konon2lah tu..yg sebenarnya tengah dok pikir nak post ke tak, nak sedapkan ati jer..hehe ) ..


Ahad lepas pagi ke Stadium Malawati, Shah Alam. Pada sesape yang tak pergi tu...Tahniah.. sebab menghabiskan masa jer (bagi aku lar..) tak banyak yang boley dibeli ;indah kabar dari rupe !!..

jalan jauh gak nak masuk ke dalam ...


Hanya ini saje yg dapat dibeli.
(suar pjg hubby, hbag , 6 psg stokin sekolah Along dan beberapa helai l**ngr*e untuk aku (takyah letaklar...) .
Yang pastinye aku telah membaraikan poket hubby ku lagi..sebab masa tu belum pay day.. hehehe...


Malamnye pulak, Along nak makan donat.
Suka betul bila menjadik..itam sket.. hubby kata takpe.. janji boley telan.
Aku amik cara-cara nak wat kat sini.

Till Now.





6 comments:

yginsaf4 said...

saperlarr tak sayang bini kanns.. ehehe

Wan Amalyn said...

Na... oghang ada kat komplek PKNS hari ahad tuh... awat tak singgah kat Pesta Buku Selangor? klu tak bleh gak ler kita jumpa2 huhuhu dah lama ar tak jumpa ngan ko!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me:
sape lak yang tak sayang suami kann...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wan :
Laa.. tak tringat pun .tu lah tuu..
kalu tak ley jumpa..lenkali..

<< s| tED| >> said...

donat ni kan krina.. selalu kena balik2kan... pernah buat.. itam gak.. sbb api beso pastu biokan je..pesen org malas goreng. ha ha ha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted:
a'ahlah... tengah masukkan satu, yang kat koli tu dah itam.... hehehe.. .itulah sambil bentukkan sambil goreng...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget