Thursday, July 30, 2009

~ Office Get Together Dinner ~

Dalam waktu ni semalam sumer dalam keadaan boring dan malas (konon2jer tapi dalam hati..sonok giler..) sebab server dan TM down.
Laa ni baru problem resolved.
Nasib baik ada get-together dinner kat ofis lepas tu..

To celebrate Ofisnyer 3rd Anniversary. Tempat keje aku ni wholly owned subsidiary by TCB. Keje kat sini ok tapi adhoc jer manjang.. tapi yang penting fulus dan bonus bagusss… hahahaha…

Company ni walupun baru, tapi ranking no. 2-3 @ central. Masa COO(chief operating officer) ngan Group CEO(chief executive officer) bagi speech semalam, dorang kata kalu boleh nak capai rank no. 1-2 kat nationwide (poning gak..kalu headcount tak tambah).

Lepas makan sumer kenyang… makanan berlebih teramatlah banyak… (tulah cha-ya ni…nak jemput ejeketif and above jer sebab takut tak cukup makanan…alih-alih membazir jer…)


memasing tengah boringz..jadi merayap sambil bergebang...


mamat bangla ni baru kat sini agaknye... bila tanya pape.. dia senyum jer ..
"ni kentang ker ?" "no..potato.." .hahaha..

COO bagi short speech.


dua-dua kat kiri tu boz aku... ada dateline...tapi NOW you do NOW the Result ! huiyo... buleh pengsan owg..

Pekerja-pekerja dan ibu-ibu cemerlang ..hahahaha..


Cemerlang lagi....hehehe (tengah tunggu GCEO...kat luar panas jadi masuk dalam jap untuk posing...)

Sofa tu besar tapi memasing sibuk nak mengempiskan badan tu yang berhimpit tu !! Betul tak Nita ? Karen ?



menyelerakan... pasal sambil makan ley gossipp....panazzzz2...


Till Now.









7 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekekekek... potato = kentang...
krina.. kenapa x amek gambo mase tengah makan? ekekeekke.. nak tengok gak.. betapa sedapnya lauk pauk yang ada.. :))

suealeen said...

tengok gambar ni rindu zaman saya bekerja dulu... ala² nak kerja balik je cam Lynette - Desperate Housewives tu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

segan lak nak snap satu2 lauk tu..nipun orang dok pandang jer... buffet jer... sumbat sumer dalam pinggan. nmpak cam kemaruk tak penah makan..hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted : jwpan komen kat ataih...tercicir nama lak..ahaks..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

suealeen:
sayalak dok pikir nak dok umah pasal nak concentrate kat anak2... kesian dorang skang ni..

afiq said...

lawak giler bangla tuh..hehhehehe

salam singgah!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

afiq:
memang lawaks...
mayonaise dikatanye mint sauce.. biar betul mamat ni..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget