Thursday, July 23, 2009

~ Penyakitku Datang Balik ~






Penyakit aku dah datang balik !....Yang peliks tu pandai jer organiser ni buat tang-tang masyuk.. Ini yang buat che-abe-ku menggeleng-gelengkan kepalanya....



Ari ni tak yah naik jet ke Jusco Melaka cam yang aku cakap kat ted smalam sebab weekend ni boley ke sini.

Membuatkan poketku kering lagi lah nie .... insaflah wahai Rina ....



Till Now.




8 comments:

Krasz bAtu said...

nasib baik jauh
hehehhee

<< s| tED| >> said...

ha ha ha ha... krina kuatkan iman... tgk macam sy.. sekatat kol 1 ni kuat iman lg nak melayan JJ tu!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu:
3 jam jer tak jauh tu... kalu nak, lautan pun sanggup direnangi... hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted:
KRina tengah kuatkan iman lah nie... atau kena buat-buat lupa ingatan...hahahaha..

miss hirose said...

wow!!!
xbleh jadik ni..
su pn nk join la..hehe

suealeen said...

huhhhh time hubbyku tak gaji lagi... arghhh!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

miss hirose:
meh la join... kita jumpa diiiiisanaaaaaa ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

suealeen:
xpe sue..sain jer dulu....itu yg biasa dibuat olehku bila sayang nak gunakan cash... ujung bulan jer barai.. ahaks...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget