Thursday, December 23, 2010

Tercapailah Hajat...

Entri aku dah berterabur.
Gambar draft dah berderet tapi tak jugak publish.





Aku tanya Along nak hadiah apa untuk hari jadi dia minggu lepas (11/disember)



pix kat bawah  itu aje yang dia mintak

"tu je ?"
.."tak nak bazirkan duit ibu", kata dia..

"tapi Along nak mintak Chess Set kat abah"  kata dia lagi





..low mentenen betul Along ni...
.Alhamdulillah.




koleksi komik sains keluaran negara Korea yang dialih ke bahasa kita

Aku belikan 4 buah sebagai tambahan yang sedia ada dan juga untuk koleksi buku lain selain
 Komik Detektif Conan & Ana Muslim kesukaan Along










aku pun baca ! .. ..
..ada part yang  buat aku gelak terbahak-bahak..
serius + pengetahuan+ humor




..minggu-minggu terakhir dapat bermain game online..
leka ya amat dengan mendealah ni..

Greenlight utk PSP atau PS bagai akan aku bagi kalau Along dapat straight A's..

ok tak camtu ?


Note : ibu borek anak rintik kalau dah mengadap ....

Till Now.


15 comments:

kak Erna said...

salam reen..ok tu..along suka membaca..ibu pun tumpang sama membaca..he he..

zaradgreat said...

wah... baik nya anak ibu..
:)

Yan said...

Anak akak suka betul dgn komik ikhtiar hidup ni..

white rose said...

waahh...bestnye komik2 tuh...
kat mana akak beli?
leh laa sy usha...

eelobor said...

hehehe....ok lah tu di mintaknya komik

zulkbo said...

salam..
anak bertuah!!
ermmm..untungnya...
samalah dengan ilham
asal nak suruh beli
barang je ayah cakap
mahal..dia jawab..
"okey" sedih juga bila
tengok dia cerita
kengkawan asyik main
permainan tu..bukan apa
reganya..RM 250!!

gadisBunga said...

ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke roti jala? hihihi

kakyon@kakrose said...

baiknya anak reen..
lebih baik dia main game depan komputerkan..dari dia bermain lari2kat luar rmh..

akuanakpahang said...

Salam, alhamdulillah juga yaa sampai hajat dia org :)

alinac lover said...

bagus la dia minat membaca

ibuintan said...

bagus Along..tak demand lebih2 untuk hadiahnya

budak ngan komik, leka jadinya

kak wan said...

Bagusnya Along...


Kak Ngah akak dah 2 tahun mintak PSP tak dapat - dapat lagi..

sayangsayangibu said...

baru tahu pasal komik sains tu,menarik info sikit ;p

aNiS tHe BumbleBee said...

baiknyee laa along..ni yg nk buat menantu ni..hak! hak! hak!

sahromnasrudin said...

cerianya akak sekeluarga..tahniah...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget