Tuesday, October 25, 2011

Apa Ya ?

Salam Semua !! Annyeong-Haseyo.., Sawadikap..


Genap dua purnama tak bersiaran sampai tak tahu nak citer apa. Short of idea ? Idak ahh. Time constraint bak kata mereka-mereka. . yelah tu kannn.  Tapi bila asyik dipasak oleh ofismate si Noor Aznita  dengan soalan yang sama berkali-kali..." Bila nak update blog kak??". Oklahh.. kasi can sikit. Biar dia puas hati. heeeee..


Sebab-musabab ? sibuk itu, ini, begitu, begini... bla-bla-bla... tak habis citer. Kalau citer gerenti boring. Salah satu reasonnya..kerja mencabar sikit sejak pindah ofis baru nih. Ada-ada  aje dan macam-macam ada. Kerja di building materials company...macam ni lah..



"Never leave ’till tomorrow which you can do today bak kata Benjamin Franklin" 


Meh tengok gambar Along, Angah dan Adiq masa raya hari tu...
lama nau nak publish.  kan ?

gaya bebas




gaya cool 



Note : Terima kasih pada Gadis Bunga, Kak Chik SerojaKak Kasih, Ibu Intan,Yun, K'Eja dan juga pada yang teringat tapi tak bertanya  kemana aku menghilang. Ada juga yang ingat rupanya.. 

12 comments:

kakcik said...

Akhirnya bersapu juga sawang di rumah Reen ini. :)

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

dah dua purnama saye menunggu..hahhaha


akhirnya... vekium dah stat pasang...

somuffins said...

Alhamdulillah dah nampak hidung mancung awak semula, hehe..

Daddy Ziyyad said...

bersihkan sawang..ekekekkee

kaklong said...

malas nak tanya.dah tahu tu lah jawapanya...

gadisBunga said...

saya jumpa sarang labah-labah kat belakang tadi kak!!! heheheh~

My Life My World said...

Salam Reen ... hahahaha. Apasal sama jer kita nih. Akak nak hampir 3 Bulan. Rajin sikit Reen dari akak. Tapi akak baru update semalam, yang tu akak terajin sikit dari Reen. Selamat berblogging semula, jangan malas lagi yer. Nasihat untuk diri sendiri sebeno nyer nih ;) hehehehe

eLLy said...

Welcome back bebehh!!!

suri solehah said...

tertanya2 gak reen sebelum ni...hehe.. nak call reen tp asyik tertangguh je

Acik Erna said...

assalam reen..alhamdulillah..dah pun bagi khabar..

kasihibu said...

alhamdulillah..muncul jugak
harap lepas ni jgn menhilang lagi ye ;p

Kak Long Mawar Merah said...

Selalu gak singgah. Muncul juga akhirnya. Semoga terus berblog seperti biasa.

Linky's Magical


ShoutMix chat widget