Thursday, August 21, 2014

Bersihkan Segala Sawang-Mawang Yang Ada

Bismillahirrahmanirrahim...


Ingatkan dah takkan singgah potpetpotpet kat sini lagi..
Memandangkan atas sebab musabab yang tertentu, kena mulakan semula..

Bolehlah asben  baca macam dulu-dulu semula.Dia pun setuju aku aktif 'berblogging' balik..
Boleh update kisah seharian  kat sini dan dia baca aje kat sana..

*macam mana nak post ..macam mana nak buat strike-out ..haha..semua dah lupa..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Linky's Magical


ShoutMix chat widget