Saturday, June 20, 2009

~ Ronda-Ronda Kat Rawang ~

Minggu ni off saturday jadi bez sket dapat duk umah ngan famili during weekend. Nak gi shopping, poket tak berapa mengizinkan disebabkan terover budget bulan niy... sumer warehouse sales pun aku terjah dan inilah akibatnye..

Hubby nak gi Rawang town, kami berderet2 pun nak ikut gak padahal nak gi sekejap jer.. Aku pun amik peluang ajak gi Nagoya Tektail. Saje-saje sevey kain langsir. Dah nak masuk 8 tawun aku duk kat umah ni tapi setiap kali raya mesti yang satu ni jer yang aku pakai (sebab tempah gemer sket kat nebur dulu) Sebab-musababnya adalah setiap kali raya pun bukan kat umah tp mesti umah mak aku atau MIL.

Jumpa gak yang bekenan, kena beli cepat sket sebab aku niy nak menjait ikut mud. Bila datang malas..haaa... terperuklah sumer kain-main yang ada tu... Maka tagetnya gaji bulan niy, bulan depan ??? tengoklar...


Till Now.



3 comments:

suealeen said...

cepat jahit langsir.. dah nak masuk rejab ni... tak nak letak kat rumah sendiri mai juai kat saya ni.. hehehe

Noorma said...

wah..dh nk prepare untuk raya dh. Saya kalo g rawang, mesti nk singgah kat Sakan...he,he..kengkadang takde benda pun yg dibeli...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Suealeen : boley- boley..ahaks2..mura2..

Noorma : kengkadang gi gak kat KFC sana.. tapi tak lama lagi selalu lah gi pasal Tesco tengah buat depan KFC tu..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget