Friday, July 10, 2009

~ Tabiat Yang Takleh Nak Elak ~



Apa tu kena mengena ngan tajuk ??? Tabiat yang aku yang satu-satu tak leh nak ubah....SHOPPING aka MEMBELI-BELAH.



Dari keje tempat yang merambangkan mata kat Subang Jaya dulu hingga dah tuka ke tempat yang agak jauh dari bandar nipun tak leh nak ubah tabiat yang satu ni...



Pagi semalam aku dengar kat SinarFM iklan Nagoya ada sale. Malam tadi terus ajak hubby pegi. Selak punya selak ada gak dua, tiga dan empat yang aku berkenan... Dari harga yang 12.80 inggit semeter hingga yang ke 3.80 inggit semeter .



Akhirnya aku buat pilihan yang agak bijak dengan pilih 3.80 inggit semeter... untuk nite curtain dan 5.00 semeter untuk day curtain. Itupun dah puas mencongak ... Beli dalam 25meter untuk day curtain dan 7.5 meter untuk nite curtain. Selamat duit aku dalam 80 inggit dari harga asal yang aku berkenan.


Kena cari masa bila aku nak start menjait..... kena korbankan masa weekend aku lah jawabnye..


Nak tempah ?? Sayang pulak pasal dah tau buat..... Nak buat cam MIL nyer cam gamba kat atas tu...



Till Now.



5 comments:

<< s| tED| >> said...

apa yg banyak sgt tu.. beli kain langsir ke..? wah!! langsir baru lah tahun ni nampaknye.. ekekeke

Krasz bAtu said...

shopping raye ker ?

suealeen said...

wahhh... saya jarang shopping untuk diri sendiri... pasaiii... mak selalu buatkan. adeh orang tak suruh pun.. tapi mak masih anggap kita cam anak kecik dia lagi. bertuah punya anak kan.. dah kawen pun tak sedo diri lagi! hik³...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

<<s|tED|>&gt:
a'ah...dah edit balik dah... selepas 7 taun baru tuka yang gemer nyer langsir...

Krasz bAtu :
Ye ye ye...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

suealeen:
beznyer gitu... tbalik lak ehh..mak kita lak minta kita tolong jaitkan ntuk die... tapi sejak anak dah ghamai nie..mak mintak tolong adik die jaitkan..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget