Friday, July 3, 2009

~ What so special about 3774 ~

Its the day i was born !


First person to wish me is lurvly hubby. Hubby set alarm kat handphone aku @ 12.00am. terperanjat aku dibuatnya sebab tengah dok menerawang ngan novel .... so sweet .. HPY BTHDAY TO SAYANG ABANG.. katanya dan diikuti dengan ciuman di pipi dan dan a gift box. Adiq pun sibuk mintak abah dia cium .. (dia sorang jer yang belom tido lagi sebab ikut abah dia pergi lepak ngan jiran-jiran..)


this morning dapat sms dari kakak -kakak, adik dan dari memberku..


Kak Lang : salam. selamat ulangtahun yg ke 35. Moga sentiasa dbrkati oleh Allah swt. Amin.


Kak Ndak : Sweet words r easy 2 say; Sweet things r easy 2 buy; but sweet people r difficult 2 find. Life ends when u stop dreaming; hope end when u stop believing; Love ends when u stop crying; Friendship ends when u stop sharing....., sharing this with u as u r my sister, 2 love without intention; to give without reason; 2 care without expectation.. Wishing u always with happiness, health, love and luck HAPPY BIRTHDAY.


Kak Ngah : Slmt ari lahir.


Axura : Selamat menyambut hari ulangtahun ye.... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.


Wan Zainawatee : Happy birthday. bila nak tambah anak lagi... hehehe sian maira takde kawan..


sumer coincidence :

~sama lak ngan keta Kak Lang~



~ email dari member pastu aku trylak test tu dan resultnye pun 37 ~



~Payment yang aku bayar msa beli baju kat sini pun 37. ~



Yang pasti lepas ni mesti terima sms dari adik-beradik yang lain.. Dan to hubby... nak dinner kat mana bang ?



Till Now.




5 comments:

Wan Amalyn said...

Happy Birthday Na, =)

Moga hidup senantiasa di bawah payung rahmat-Nya... moga dimurahkan rezeki... bahagia dunia dan akhirat.

Teringat kat kenangan kita dulu2kan... huhuhu really miss that sweet moment. =( & miss your laksa too... ahaks

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Timaseh wan, kenangan yg bez takkan dilupakan.. ingat tak kita tuka2 gift masa besday dulu.. ada lgi ker jam mickey tu ? ingat gi masa beli kat subang parade world of cartoon..hahahaha...msa tu muda remaja weh..

suealeen said...

Selamat Hari Lahir.. Moga dipanjangkan usia dalam keberkatan... ameen

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Suealeen, Timaseh.Sama-samalah kita dipanjangkan umur. Ameen.

Wan Amalyn said...

Na... =) jam ada lagi tp dah xbleh pakai =( sbb cermin dia dah pecah & tak bleh diganti... sedih woooo... & woc kat subang parade pun dah tak dak dah!...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget