Saturday, August 1, 2009

:: JANJI :

Along : assalamualaikum...
Aku : wa'alaikumussalam
Along : ibu.. jam pukul berape ?
Ibu : ye..kenapa, jam kat umah rosak ker?
Along : a'ah dia tunjuk pukul 6.
Aku : dah pukul 12.55..jap lagi ibu balik..
Along : aaa..
Aku : nanti Along kata kat abah tukar bateri
Along : ok.
Aku : Abah mana ?
Along : Abah tengah basuh kasut sekolah Along (timaseh bang..) Ibu ..
Aku : ya..
Along : Ibu tengah kemas ke ? Ibu balik pukul berapa?
Aku : a'ah. nak dekat balik lah ni...
Along : boz ibu takde ker ?
Aku : takde.
Along : sape jadi boz pulak?
Aku : (camne aku nak jawab nie...) ibu lar...hehehe.
Along : ooh...ibu jadi boz eh..bila boz ibu takde... macam kat umah eh..Angah selalu kata ok boz; ok boz kat ibu bila ibu suh dia tolong kemas menan......
Aku : taklar..ibu main-main jer... Kenapa Along tepon ni ?
Along : Nak tanya ...jadi ker pegi tengok Harry Potter nanti ?
Aku : (Laa...baru aku teringat janji dengan Along last week)... hari ni kan Along ada Abacus Class..
Along : Lepas habis lah ibu...
Aku :Tanya abah eh..
Along : OK.
Aku : Ibu dah nak balik ni..
Along : OK .Bye.
Aku : (dalam ati) rupenya Along tepon nak tengok wayang..


Note: kena tunai janji nie.
(Transformer tengok DVD(pirated dvd) kemarin sebab Along kata nak tunggu aku lambat sangat)


Till Now.

6 comments:

DaliaLiyana said...

janji mmg senang nak diucapkan..tp nak tunaikan tu kbykkan org fail...

salam perkenalan kak..

yginsaf4 said...

ingatkan along tepon nak adek lagikks.. ikiki, larikkks

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DaliaLiyana:
KRina kena cuba tunaikan walupun lambat..dah janjikan..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me:
tu kalu abahnye tepon kot...hehehe.. tidaaaakk..

messyremo said...

hehe..

die takut ibu die terlupe~~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar :
tapi tak jadik gak pergi... ke tempat len laks..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget