Tuesday, August 4, 2009

~ hARi AhaD Di dINOsAUr pARk ~

Perjanjian menonton ‘Harry Potter’ ditukar pergi kesini. Undian dibuat. Ketiga-tiga anakku memilih untuk pergi ke-park ini. Tiba di sana dalam pukul 9.00pagi. Keadaan masih sunyi sebab tak ramai pengunjung lagi.

Dengan 3 jenis sandwich untuk bekfes yang simple (scrambled eggs, sardine & jem). Ditambah pulak dengan Air Teh O Passion Fruit Ahmad Tea… memang layan...

Suasana yang sunyi dan hanya kedengaran bunyi burung terkukur /merpati. Anak tupai meniti rumpun-rumpun buluh tanpa rasa takut. Aku duduk sambil membaca surat khabar dalam keadaan yang releks sambil menjaga barang-barang. Hubby melayan anak-anak bermain.


Setelah puas bermain, pergi ke Taman Rusa & Kancil yang berdekatan. Dalam pukul 12.30 tengahari bertolak pulang sebab matahari dah berada tepat di atas kepala.

Dalam perjalanan pulang singgah di Tesco Extra Selayang untuk membeli barang keperluan dapur.

Berhenti untuk makan tengahari sebelum tiba rumah. Semua keletihan dan kekenyangan sebaik sampai jer di rumah . Anak-anak dah buat perjanjian baru.... nak pergi lagi nanti...










.. berkelah ala-ala omputih gitu...










..masa untuk mainnnn !!..



..bergambar dengan salah-seekor dino kat sana ..



..sempat gak nak posing berdua-duaan...hehe..






..seronok bagi makanan kat rusa-rusa ..



kalu gi KL memang jadi mangsa...kena drive..



..kat Tesco ..




Till Now.




8 comments:

miss hirose said...

beshnye tgk kak azrina n family..
comel2 plak tu anak2 akak..
happy selalu tau..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

miss hirose:
timaseh.. kena happykan anak2 skang dgn hrapan dah besa nanti dorang ingat kat ibubapa...

Krasz bAtu said...

bestnya
kat mana yer

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu :
kat lake garden lar bro.

LiNda said...

jalan-jalan..
rehat-rehat..
makan-makan..
wahh.. memang besh !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda:
memang besh !!

messyremo said...

uish..kt mne kak dinosaur park tu?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

omar :
kat lake garden @ tsik perdana
depan parlimen tepi tugu negara belakang butterfly park dan macam-macam park lagi...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget