Friday, August 28, 2009

:: SHARING IS CARING ::

Ada sesiapa yang pernah cuba niy ? Maaf gambar tak berapa clear... ada satu bulb kat bilik aku kong.

Pada sesiapa yang pakai spek boley cuba pakai. Aku bukan nak promote sebab aku tak dapat apa pon tapi bak kata kawan aku niy.....'sharing is caring'.

Kebetulan jer hubby aku beli sebab promoter yang jual tuh puas menghabiskan air-liur dia suh hubby beli.. Hubby yang memang jarang 'menyopping' atau memang tak suka sopping niy boley terbeli jugak mende-alah niy. Mamat tuh titiskan kat mata hubby dan dia urutkan sikit kedua-dua mata dan suh biarkan dalam lima menit.. Lupa nak cakap... power spek hubby dalam 375-400...

Alhamdulillah...memang berkesan. Hubby aku rupenya ada 'silau' problem masa drive malam.. Aku baru tau bila dia bagitau aku yang problem dia dah okey sket . Padanlah selama niy dia suh aku drive bila balik malam dari mana-mana @ ke mana-mana ... abang-abang....simpan rahsia yer...

Jadik, bagi sesiapa yang nak cube, boley beli sebab harganya reasonable. Mamat tuh jual RM40 sebotol kalau amik dua botol RM75. Kandungan 24ml jer. Antara bahan2nya ialah mutiara. Kalau aku bohong maknanya Mamat tuh pon bohonglar yer..

Kesannya mungkin sama dengan yang ada kat market sekarang tapi untuk toner niy tak payah beli dari step1 ke step 3 bagi satu set untuk kegunaan yang sama .


Tak salah mencuba kannn..

Nama Produk : Toner Mata Ainun Theraphy edaran Pusat Rawatan Inabah, KTgganu.

No. telefon : ...ada tapi tertinggal kat umah lah.... nanti yek..



Till Now.




8 comments:

<< s| tED| >> said...

apanamanya tu kak rina? keluaran mana?

Wanita Itu said...

nak carik kat mana kak?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ted & wanita Itu :
Lupa lak nak letak ... hehehe ..nanti KRina edit eh.

miss hirose said...

btul ke kak rina?
su pun silau jugak..
kat mane bleh dpt toner ni?

AdeLaide NinaSe.. said...

mcm best jekk...

owhh... akk,
t nina wat tag yg akak kasi tuhh.. hoho

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

miss hirose @ Su:
betul-betul-betul
tu yg abg KRina katalar...

contact no. orang tu tertinggal lak kat umah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nina:

ape yang bezz ??? hehehe..
tag tu..buat jgn tak buat yer ...

Noorma said...

ada orang kata penggunaan ubat ni boleh kurangkan rabun mata..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget