Wednesday, November 25, 2009

:: Hmmmm Shedapp !!... ::

Kek yang ditempah selamat sampai di ofis tengahari semalam.

Kek Lapis Kukus Prune.

Terima Kasih pada Kak Watie yang menaruh kepercayaan pada aku.
Kebiasaannya bayaran diminta sebelum penghantaran tapi pertama kali aku membayar setelah menerima barang. Kak Watie memang bezz...

Dalam keta anak-anak xcited.. dan bila sampai rumah ;
belum sempat panas punggung dah merengek minta potong...
Tak sempat nak makan tiga kali ... Dua kali hadap jer dah tinggal suku..

Aku ada simpan sikit dalam tupperware untuk petang esoknya...Aleh-aleh pagi tadi dah di angkut oleh Angah ke nursery..... suke betul dorang..



Kalau sapa nak beli boley lah order pada KAK WATIE. Kek apa ada ? Ha...jengoklah ke sana..macam-macam ada..
Tak susah..klik jer kat nama dia kat atas tu..pastu kalau ada yang berkenan ; jangan malu-malu untuk contact @ email jer...
Senang jer kan ?
Memang berbaloi-baloi..




..sampai tepat waktu lunch..1200 ..

.."hmmm....shedapnya"...kata Adiq..


..ni jer yang tinggal utk bawak gi ofis...



Till Now.







28 comments:

imz jentayu said...

hye kak..nak raya ni,dah siap buat kek eh..beshnyer,colourful lagi.Makcik Imz pun ske wat kek ni..sedap2..

cik EPAL said...

tengok pon tahu sedap...hehehe..nak sikt..kalepul la ;)

sueanne said...

mmg cntik kek tue kRina..dh tgk kt blog ted..menarik n mengancam..nanti nak order gak la..

ashie023 said...

ye memang x sah lagik..ku nampak dalam gambo sudah ku tau kesedapan nye...pliinggg pegi belog watie now..NOW>...

ni cam aku dah tgk kat belog Tedi nih...mmmmm

cHeRyNa PiReS said...

sha da tgk tuh. kek yang cantik. insyaAllah...ada occassion sha akan order. tak boleh selalu makan manis. ada org kencing manis kat umah.

E-na Zarina said...

Jauh kek tu terbang yer....elok jer sampainya yek...nampak pun sedaaap jer...

sI tEDI said...

elok jek keknya kakrina.. ari tu sy pos barang pakai pos laju.. penerimany terima dalam keadaaan berkecai..


kecuq air liur tgk si adeq makan.. macam nak order jek!!

messyremo said...

adui...

kompem sedap nih...
dak tedi pun pomot kat blog dia...hehe
terliuq la cmni..
dah ler kaler2

Fatt Chin Choy said...

dah besar2 anak2 ko yer

Pocket said...

sha kater ader orang kencing manis kat umah dier, tanya dia balik... 'dier ker?'
hheheheheheh

kek lapis camni pocket seriously tak pernah tgk lg!! ada beza flavour ker every layer?

jane said...

mcm sedap je kak rina yaynag~

ku nak sikit kak rina yayang~~
lalalalalala

ps : slmt hari raya kak....simpan kek raya n sgala jnis kuih utkku...hikhikhik

Watierman said...

Terima kasih banyak2 Azrina ...tolong promosikan kek akak tu..hanya Allah jer yang membalasnya!!! Amin!..Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ imz jentayu :

kek tu beli lah sayang...mana ada buat...hehe..mesti tak baca niy..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cik EPAL :

dah abes lar.. gi order ; gerenti puas makan... hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

oda jangan tak oda.. anak2 buah Sue mesti suke ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

hehe mmg sah nya Shie..

a'ah..sama.. Ted promote gak kat blog dia..hehe..

tolong kengkawan..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS @ SHA:

waa..kena jaga tu makan tu...

pss: Pocket suh tanya..Sha ker yg ada kencing manis tu..?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ E-na Zarina :

by courier ..a'ah.. elok jer..

kalu ke Japan x gerenti lah..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted:

a'ah..mulanya risau gak takut bkecai..tp oda gak....masuk mulut berkecai gak..hehe

owh..KRina tau tu..Ted antar kat blogger jugakkan ..tp pecah..

apa lagi ..oda utk Wani ler.. bbdak mesti suka. colourful..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ messyremo :

memang kompem sodap..

*haaa..bab makan ni Omar kena kontrol ek...kata dah nek 5kg..hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Fatt Chin Choy:


a'ah dah besar2 dah..abah dorang lagi besar .. hahaha..

ops sori..gurau jek..

ko dah jumpa ek.. hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Pocket :
timaseh datang sini..rasa mcm kedatangan MB pulak..hehehe..

dah tanya Sha kat atas..

bbeza ngan kek lapis indon ..flavour sama hanya kaler jer to make it cantekk & menarik ..tp kat dlm tu ada prune..jadi manis + masam.. not too sweet & nice to eat.. boley oda kalau mau..xjauh dari Bayan Baru jer...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Jane :

bukan mcm sedap tp dah memang..

sudah kehabisan..Jane sayang.. kamu mahu ? email ker tuan punya kedai ye..hehehe..

meh datang Lipis raya..sumer ada...lemang..rendang..dodol..bla-bla-bla..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Watierman :

takde apa lah kak.. tolong kengkawan jer...


Selamat Hari Raya jugak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Watierman :

takde apa lah kak.. tolong kengkawan jer...


Selamat Hari Raya jugak..

Kuwe said...

kenapa kek lapis kukus? kukus? kenapa kenapa?

masak pakai wap mcm ayam kukus ke?hik


dan.prune itu.apakah?

CikMin said...

salam singgah kenal..betoi kan kek lapis kak watie tu sedap..walaupun cikmin x sempat nak rasa kek tu..huhuhu..sbb kek tu sampai setelah bersalinkan faheem..nnt dah merdeka nak oder lagik...

en_me said...

sodapnyerrr.. ehehe

Linky's Magical


ShoutMix chat widget