Wednesday, November 18, 2009

:: Operasi Habis-Habisan ::

Semalam hari yang bezz.. boley berjoget-joget & melepak-lepak tanpa gangguan. Kenapa ? Kelmarin baru jer kata sibuk bangat... hehehe..


Terima kasih pada PC yang hang dari pagi semalam..... opss..bukan malas nak buat keje yer..tapi dah nak jadik..aku pasrah..hahaha..


Ms Office + Ms Outlook tak berfungsi seperti selalu....nak wat keje pon takde mud.. dalam hati melompat-lompat.. Adalah dalam seminggu lebih macam ni tapi tahankan jer... kali ni terpaksa pasal dekat 5 kali re-boot... buat report kat HQ IT dept; dorang buat secara remote jer dari Ipoh..


Tak tau apa nak buat ..mula lah operasi membersihkan meja keja .. habuk tak hingat punya tebal.. dekat 2 inci! Adalah dekat setahun kot.... 5Snye checklist ada tapi tak implement pon..... Cleaner yg datang hanya lap meja aje..bila suruh lebih2 ..membebel jer tp nasib baik dlm bahasa tamimyalam ..apa aku kisah....pasal aku tak paham hehe...... Nak tunggu diri sendiri ...haaa kena masa-masa macam ni lah..


..dimulakan mengembur sumer maklah kat sekeliling PC..


keta tomei ni hubby dpt masa gi factory Daihatsu @ Japan

..aku suke! sampai berebut dgn anak ..bawak lari gi ofis...hahaha..


sayang sangat jam pewter ni... dapat dari ex-co. masa farewell dinner utk aku dulu..

masa download ni baru aku perasan ...lorr takde bateri ...hehehe.

jeng-jeng-jeng...dah siap.. itu baru 1st batch... belom di tepi , di bawah dan di belakang meja...

meja keja ke meja hiasan ni?


concentrate snap gambar. Si Nita (colleague) sempat pulak candid..

cam over lakks.. hehehe..

Till Now.


17 comments:

ashie023 said...

ambe tolong jawab..itu meja hiasan..keke..

lawo lah meja kat opis ye..isnpire me ni nok kemas meja pah ni..hehe

Watierman said...

Salam Rin wah nampak santai jer tu...Okay..Akak akan usahakan....hantar kek untuk anak2 Rin tu secepat mungkin yer ...harap sabar yer..ORG baru nak belajar bertatih ni....lembab sikit!!!

E-na Zarina said...

mak ooiii comeiinya meja keje, baru semangat nk keje kan....kete tu mmg cute, suke!

Krasz bAtu said...

hehehhee..
camtu i pun nak berkemas jugak....

sI tEDI said...

ekekekek. datang mood rajin eh kak..


bilik saya pun dah berhabuk tapi hrp org kemas je.. adeh.. anak dara ni mmg pemalas. ekekekek

sueanne said...

kRInaaaa...cantiknye meja akkk..macam2x ada..mmg happening tul la..pokok pun ada..hehehe..

tue toyota rush ker???..siap berebut ngn anak2x lak tue..hahahah..xmenahan tul la akk ni..kehekheke..

ladybird tue ape?..nak kate mouse, mouse ada..ape tue kak??

kat bahagian tepi tue bile nak kemasss???..hehehhe

mier@merr said...

kemas jek meja...bgus2.. ley wat keje ngn smgt..hehe

cHeRyNa PiReS said...

krina sama dengan sha...byk accessories atas meja. sha dulu pon macam tuh. sebab...org bagi. dan rasanya dia mesti suka kalau kita letak atas meja:)

tp masa hari last, sha bagi2kan barang2 tu sebab masa tu ramai pulak yang tanya sha nak bawak ke?

sha pun masa tuh malas nak kemas, lagipon ada yang minat dr hari sha dpt benda2 tu...baik sha bagi2kan utk kenangan.

kenangan sha dalam otak sha je:)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

utk semangat nak wat keje je tuh... tapi selalu nya memang bersepah tak hingat !..hehe..

apa lagi...mula !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Kak Watie:

hehe..mcm yg saya sms tu..take ur time kak.. xyah rushing..


releks bila boz xde jer kak..lately ni mmg boz ada jer..tu yg xleh jenjalan sangat..hehe..

keje dgn min supervision ni ada kelebihan...(huish tak baikkan..)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ E-na Zarina:

hehe..memang bersemangat tengok sicomel2 tu..

kete tu masa abg pegi Shiga dulu.. jauh tak dari E-Na ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Krasz bAtu :

kemas jangan tak kemas bro..

wahh lama bro tak datang sini ..hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted :

betul tu.. tetiba lak terrrrajin..hehehe.

takpe..sendiri jer tau malas.. orang lain tak tau..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

pokok tu utk oksigen..hahaha...taklah..mmg KRina suke mcm tu dari bujang pon camtu gak..suka collect @ beli benda2 cute ..

Rush tu dlm mimpi jer Sue.. huhuhu... Keta tu Daihatsu Mira @ kat sini Perodua Kancil..Dulu abg keje kat Per2 dan selalu kena pegi parents co. Toyota & Daihatsu kat sana...tu yg dapat tu..


hehehe..ladybird tu tempat alas pergelangan tangan masa guna mouse...itu pon nak beli kan?

kat tepi meja tu tunggu sabtu ni..ada housekeeping kat office... pasal Director nak datang..Sumer tu nak kena sorok dlm keta...hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ mier@merr:

konon lah semangat lepas tu..tapi sama jer..bila m dtg..lam mim ba ta lah jawabnya..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS @ SHA:

memang bez kan kenangan tu.. Sha tak simpan ke walaupun satu ?...ala sayang nya..

Fatt Chin Choy said...

blogger... kat mana2 ambik pic je keje

haha

Linky's Magical


ShoutMix chat widget