Tuesday, December 1, 2009

Laaa..Tukar lagi..


Macamlah takde kerja...... asyik2 tukar background. Kali ni tukar template terus…baru puas hati. Mengadap berjenis-jenis dan berbagai-bagai template yang banyak giler tu; tak menjadikan aku giler tapi buat aku leka jer…huhuhaha.. Sampaikan terlupa nak pergi jengok FB dan jengok blog kengkawan… hmmm..takpe sekali-sekala.. Malam karang aku jalan sampai 3 pagi macam selalu. Sket hari lagi mata pon macam mata panda… hmm..wokey lah tu ..takyah pakai eye-shadow .... hehehe..

Background dulu memang dah comei..bak kata Sueanne*perasan sikit jer* tapi macam berserabut sejak aku tukar ke 3 column dari 2 column dan selalu kena refresh baru boley tengok… Kali ni tengok Sue nak bagi berapa thumbs kat aku .. dulu dapat empat2 thumbs ~kaki&tangan…hehehe.*perasan lagi kakak yang jiwa muda ni*


Kerja ada tapi serupa takde .... PC takleh pakai dari pagi. Re-format lagi.. Kalau sendiri punya dah lama kena campak kat lombong… eh-eh.. ikut suka aku jer… Maka hari ini dengan rasa bangganya PCku ditukar kepada Lappy ~ yg besa digunakan masa meeting.. cheewaah.. colleague sumer menjeling-jeling.. jeleslah tu..…Kat ofis ni Lappy hanya digunakan oleh manager level aje, jadi hari ini aku jadi manager untuk sehari..tu yang takyah buat kerja… Saper yang manager tu janganlah marah yer sebab kat sini memang manager level jadi tukang tunjuk dan tukang dapat nama aje.. Aku ni manager gak tapi kat umah..hehehe…manage the whole house…

Habis sudah ..apa yang aku merepek ni ?


Sekarang tinggal kira minit jer ..tunggu hubby datang amik … keta dia kat workshop lagi….


Till Now.

26 comments:

sueanne said...

yg ni mmg cantikkkkkkk kRInaa..new template yg kemas lagi tersusun..

Ted..pinjam kaki tangan kamu..nk combine ngn kite..wt THUMBS UPPP to kRIna..hahaha..

siyessss cantik kak..

sueanne said...

i'm d first commentor gak???

nampak sgt sue ngular lebih kt opis ri ni..hehehe

jane said...

haha...

kak rina syg.....tkpe..

perasan itu baik tuk kesihatan fixikal dan mental...

muhahahhaha..

mier@merr said...

santek2!! i lyke.... kemas jek :)

Watierman said...

Wah berseri-seri....Akak juga yg kekal dok cam tu.....saje jer tak nak tukar...

en_me said...

manager kannns.. ehehe

LORD ZARA 札拉 said...

wah kak~
comel gilaks ni~

sI tEDI said...

wah! Kakrina tukar cat dinding ke? he he he. rajinlah kak.. saya macam nak tuko. tapi tahap malas tu maksimum bebenor... he he he

Krasz bAtu said...

tol la
i pun nak menukor gak le

ashie023 said...

ok cantik kak rina...bekground kaler kuning..

ambe bilalah nak tuko bekgeround kaler purple ambe?ermmm

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :
owh...gitu.. *maknanya sblum ni tak kemas dan tak tersusun lah ye..hehehe...


lambat lak nak reply.. abg pakai lappy ni wat keje tadi..xnak ganggu.... kul 1 baru leh on9..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

nak hadiah ke? hehehe..

ngular takpe jangan jadi ular sudah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ jane:

tulah tu..sekali sekala perasan kann..


rasa muda je..hehehe.. perasan lagi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ mier@merr :

hehe.. tenkiu *malu-malu*

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Watierman :

jomlah kak ..tukar..

saya ni cepat boring..hehehe..
pernah gak kata yang sblum dan sblum ni last template hehehe... tapi tukar gak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ en_me :

opss.. dengan manager betul ni..

sori boz..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ LORD ZARA :

sebek tak giler kan ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted:

jomlah tukar... kRina notice yg Ted xpernah tukar pon cat dinding kat umah tu... hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Krasz bAtu :

apa lagi bro ?
zassss ler..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

kuning eh...


tukar ler... ada gak berkenan kat purple template tu ..tp sama lak nnti ..hehehe..

Pocket said...

comel comel, polkadot gitu,
pocket masa bukak page ni td,
lambat sangat nak download
(Thanks to TM)
so terpaksa stop kan loading nyer..
what happen was...

tulisan font coklat tu tak contrast langsung ngan polkadot kuning n coklat gak tu...
so kna highlight br buleh baca...

then refresh balik...
baru lah terserlah kecomelan nyer :D

911 said...

dah makin berseri-seri wajah baru blog nih.. sekali sekala tukar apa salahnya..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....ala dah blog akak..kalau 1q0 kali akak tukaq pun sapa boleh kata pa...betoi tak...

LiNda said...

Rina...

wahhh.. cantik !

Fatt Chin Choy said...

polka dot
keke

E-na Zarina said...

thumbs up! lebih kemas dan tersusun...mesti berpinau2 biji mata nak mengadap benda ni kan...he he tu yang x terbuat lg kat blog sendiri...takes time!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget