Thursday, December 10, 2009

Tergendala ........

Dah jadi rutin sekarang ni untuk ke blog kengkawan yang sudi komen di sini sebagai kunjungan balas walaupun ada juga dua tiga rumah yang tak buleh 'retrieve'...aku cuba juga untuk beberapa kali. Terima kasih diucapkan pada kakak2, kawan2, adik2 sumer..macam nak bagi speechlah pulak.. hehe.. .. Yelah ..ntah apa-apa yang selalu aku repekkan kat sini.. Dua ke tiga hari ni tak berkesempatan ke sana-sini. Sori ye..

Pagi tadi sudah mula operasi jenjalan …tup-tup…PC buat hal lagi… CRASH ! Dah nasib kan..redha jelah.. Lappy ofis sedang digunakan ..ada meeting wholeday. Melangok je lah aku hari ni…

Lunch time ngan sekarang guna PC member… sedeynya ..

Kat rumah pulak CPU dah okey tapi si monitor tu pulak ..kejap ada-kejap takde…macam chipsmore pulak.. Dah beberapa kali macam tu.. Tak tau kenapa ..tetiba jer gelap . Malam tadi baru mula mengomen dari satu ke satu rumah… padam… huissh..
Apa lagi..terus masuk tidur lah..

Maka akan kutebus segala-galanya..( woitt...cubalah seyes sikit)...…maksud aku akan ku jengok semua, insyallah pada hari Sabtu kalau kedua-dua PC okey..



Note : Sori lah ye.. luahan perasan pulak kali ni.. tensen..
Esok public holiday…mati kutu …nak bawak anak-anak pergi mana ya?
Lagi boring…hubby tak jadi balik Ahad ni..postpone hingga hari Rabu….huhuhu


Till Now.

9 comments:

jane said...

best nye coti.....
tak aci..KL tak cuti..sedeyyyyyyyy

Watierman said...

Cuti apa erk??? La Akak baru nak ajak makan kek dan puding..mesti tak dapat kan ???

sueanne said...

alahai kRIna..mmg tensen klu tak leh nk berblogging..sabar erkk..sabtu nanti pulun habis-habisan..

erm..klu anak2x buah sue balik.selalu nye bwk dorg g jejalan kt tasik biru je..tgk jet ski..tak pun pusing2x area sini je..kt sini takde tmpt rekreasi sgt pun..cam bosan kan kak..hehehe

sI tEDI said...

kakrina.. pakat beli yg baru je!! ekekekekkee...

betullah kak.. bila kawan2 selalu dok dtg kat belog kita.. kita x balas kunjungan.. lainmacam je rasanya kan kak??

mier@merr said...

kRina...kamon la...beli baru...ekeke...baru...baru..baru... baca dengan rentak iklan potong p1wimax...hehe

cHeRyNa PiReS said...

sian krina...takpelah...sabar ek! harap nanti bila dah setel, baru krina dpt aman berblogging. blogging nieh kena tolak ansur jugak...zaman streamyx sha masalah, krina dah memahami dah. sekarang giliran sha:)

ashie023 said...

swimming pool...swimming pool..<-ni anak kak rina lah ni menjerit-jerit minta dibawa ke swimming pool..keke

rosak lagi PC..??bukan ke ari tuh dah baiki???

Fatt Chin Choy said...

tak berblog sehari rasa mcm x mandi kan? kekeke

Wan Amalyn said...

Na,

=)

Oghang pula... keghairahan untuk 'berjalan' sudah merudum =( tidak seperti waktu mula-mula kenal dunia blog 3 tahun yang lalu...

atau adakah ini petanda bahawa oghang dah tua?? huhuhu

tapi bila kerajinan datang, semua oghang jelajah cuma jarang tinggal jejak... =)

Linky's Magical


ShoutMix chat widget