Saturday, January 30, 2010

Merapu aje..

Salam rindu buat semua. Memang rindu. Nak jengok salah tak jengok rasa serba-salah. Buat masa ni entri aku tak menentu macam dulu lagi. Bukan sibuk yer ! Dah basi perkataan tu. Jengok mana yang sempat jer.. Sowilah ye..


Kan desktop dah kong kena kilat minggu lepas, jadik nak mereban ke sana-sini limited sikit lah masanya. Nak repair ? Laa..tak berani cakap ngan hubby; kan dia baru jer upgrade ngan tukar motherboard beberapa bulan lepas.. Terbang ongkos dia lagi nanti... Kenapa tak guna duit sendiri ? hehehe.. kafdalkafwauta sikit bab2 macam ni. Tapi tengoklah macam mana.. kalau tetiba tak sayangkan balen bawaununwausin hari tu. Hubby tengah sibuk sekarang ni; aku tak naklah kacau guna lappy dia. haa.. I'm a good wife..kan ?..hehe.. masuk bakul angkat sendirik..

Di ofis; aku sangka tenet diblocked rupanya IT Dept tengah buat server migration maka effect lah tenet-menet ni.. FB saja yang tak boleh access..huhu.. Paham jelah bila company beso, banyak lah tak boleh dari yang bolehnya.. kenalah strictly follow kannn.. cari rezeki.

Apa yang nak dirapu lagi ni... Kejap lagi nak keluar. Nak ke KL @ PJ @ SJ tak tahu lagi. Hala ke KL dah tentu-tentu jammed; sambutan Thaipusam hala ke Batu Caves. Keluar dengan hubby jer. Anak-anak hantar ke nursery. Setengah hari jer. Peluang nak berdua-duaan sekali-sekala... Boleh manja-manja sikit.. hehe.. mengada-ngada pulak kan !


Cari apa ? Nantilah aku citer kalau jumpa...


Till Now.


8 comments:

zaradgreat said...

hehehee
tape kak..
rilek2..
take ur time..

Wanita Itu said...

dah jumpo bgtau yer hee...

Watierman, rmanbkr said...

Salam Reen...tenet tak de hal pun Akak terhad juga masa nak merempit kat blog2 ni semua...sebab masing2 punya kehidupan kan!

Selamat berhujung minggu!

Ayu Hussien said...

hohooo ni lah ms nye nk bdua2.an & bmanja2.. *wink...... Hehe bleh ngecek btul kan lappy tu

sueanne said...

bawaununwausin tawau kaplifnun balifnunnyalifkap..talifkap lamwaulifkap pawaunun kalamalifwau rayapaalifra kak..

hahaha..maksudnye kak?..sila teka..hahahaha

Ah Fatt said...

aku syak ko frust menonggeng

Pocket said...

kena kilat?!!
adehlaa,
sila bli dell netbook tu:D
n jauhkan nya dari pencawang kilat,
ataupun banjir kilat :D

lappy doesnt work underwater u know :D
heeheheh

tunbegia said...

sudah berjumpa belum?

salamm,

Linky's Magical


ShoutMix chat widget