Saturday, March 27, 2010

~ Kerja-Kerja Terakhir ~

Entri ni khas buat adik-beradik. Nak tunggu sampai ...tak taulah bila kannn.. Korang tengok kat sini jelah ye...Kak Lang, Kak Ndak, Azura.. kalau sudi datanglah.. Mesti aku masak special.. nak Laksa ? Nasi Minyak ? Nasi Jagung ? Nasi Dal ? call jek mesti aku buat ..wokey ! Jangan tengahari nak datang; pagi baru tefon.. Berantakan aku nanti.. hehe.



Alhamdulillah. Dah siap ! Apa yang siap? dapur aku ler...

Kira okeylah sebab buat sumer ni unplan dan harga yang dibayar pon memang berbaloi-baloi ..

Sumer berjalan lancar walaupun ada gak sikit2 yang kena buat balik. Pekerja kontraktor tu gunakan cat yang salah. Cat Internal dorang gi guna untuk luar. Hubby kata dia nak buat semula.. Tak sampai hati nak suruh dorang buat balik sebab dorang pun untung tak banyak. Tersilap kira masa bagi quote dulu. Hehe.. huishh nasib baik tu ! Peluang hanya sekali.



Terima kasih buat hubby; Tak perlu bayar extra untuk buat kerja-kerja terakhir. Kipas dah siap dipasang. Hanya tinggal kerja mengecat di luar saja dan touch-up sikit bagi kat bahagian dapur.


Terima kasih bang, sanggup bersusah-payah tanpa merungut.
Bertambah-tambahlah sayang saya pada abang !
Segan nak cakap depan2..macam mentel lar pulak..biar hubby baca & senyum !




beli kipas pun unplan !
Ingatkan nak beli cooling tower jek pastu tengok yang ni ada lampu sekali..zasss jerlah..
Kena pergi Pekan Rawang sampai dua kali pasal nak ukur takut kena siling.... .adoiyai..




Note :gambar sepenuhnya tungguuu... eh! ada ker orang nak tengok..hehe..
yang benornya aku tak sempat snap lagi ...





Till Now.


10 comments:

zaradgreat said...

wah3
semua baru
bau kedaiiiiiiiiiiiiiiii

sI tEDI said...

wah wah wah!

comel kipas!

Ayu Hussien said...

cantik kipas??

Wanita Itu said...

kakak!!

cantik kipas :)

time kasih jenguk te ye kak..

te oke dh skit :)

shi3la said...

salam kenal dan salam singgah..!!

LiNda said...

Rina ,

Hubby awak mesti tersenyum sensorang baca n3 nie.

Bangga !

My Life My World said...

Salam Rina ... cepat ler update gambar dapur, nak nengok hehehehe ... sungguh gigih cik abang awak memasang kipas itu, memang harus awak tambah sayang kat dia ;)

E-na Zarina said...

Salam Rina!
x sabar nk tengok dapur baru!!!

tunbegia said...

sungguh cantik kipas,

salamm,

sueanne said...

kipas cantik..rumah pun cantik..jeles ni..hahaha...

next gambar kak..bila nak update ni?..heheheh

Linky's Magical


ShoutMix chat widget