Tuesday, April 13, 2010

Berkumpul di Hari Jadi Emak


Hari Jadi Emak pada 10hb April lepas.






Memasak secara gotong royong seperti biasa.



Tong-tong adik-beradik.







Menunya :

Nasi Putih / Gulai Rebung Daging / Sambal Ikan Bilis Petai / Ikan Sembilang Goreng Bercili / Sayur Campur /Ikan Cencaru /Sambal Belacan / Buah Tembikai / Laksa



Lain dari menu tahun lepas.


Sambutan tahun lepas meriah lagi rasanya .. .







Semua adik beradik ada kecuali Kak Lang yang di Pagoh, Muar.

Anak-anaknya kena ganti sekolah.

Ko tengok kat sini jelah Lang...











banyaknya tangan !



itu yang membuatkan laksa tu makin shhedap !






banyak tangan lagi !

..senang keje aku..


kusyuk & lekanya Along cari kutu beras !


huh.. model tak berbayar.. adik aku; Azura


aku memang dah tamimbaba..huaaaaa...







..memasing dah tak sabor-sabor nunggu PakCunya bukak kotak Brownies..





...Dua-dua anak aku ni makan coklat macam kunyah nasik...



tungguuuuu.... azan tengah berkumandang...



nenek potong!


Selamat Hari Jadi Mak !
Semoga sihat senantiasa.





Note : banyak gambar tak menjadi~ kabuurr... Ramai sangat nak jadi camera man/lady.. Ntah apa yg ditekannya dek anak-anak buah aku tu. Balik umah jenuh aku cuba-cuba nak betulkan balik functionnya ! La ni dah okey.







Till Now.





3 comments:

LiNda said...

Happy Birthday Makcik !

Makan banyak-banyak tauuu...

hahaha

E-na Zarina said...

bestnya sambut birthday mak ramai2 kan...mesti meriah dgn mcm2 cerita dan kerenah anak2...E-na 3 thn ni celebrate online je laaa...reen tamimbaba pipi je xpe asalkn badan solid! ngeee

Wan Amalyn said...

Selamat puja umur mak, moga Allah swt menganugerahkan kesihatan yang baik (sihat sentiasa), melimpahkan rahmatNya, dan memurahkan rezeki (yang banyak)... aminnn

ps 1: Na, mak ko mak oghang jugakkan?? :D dah lama tak jumpa ngan mak ko... kirim salam ek! :(

ps 2: Na, ko memang dah gumuk ar... :P senang hati ek?? hehehe jangan ambik hati noo...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget