Saturday, April 3, 2010

Model Terhangat Di Pasaran !

Modelnya memang kenal lah sangat .
Anak dara aku sorang niy.
Sekarang ni pantang nampak aku pegang kamera.
Mesti nak suruh snap.



Kononnya dia bergaya ala-ala model yang comei-comei.
Bila tengok balik; gaya lawak pun ada.
Sebelum snap ok jek dia buat muka slamba..
bila tekan jek button sudaaa..
dia mula tukar mimik muka ; herot sanalah.. senget sana lah, senget sini lah..



Pastu nak tengok cantik ke tak dia ..hmmm..
Bila muka pelik dan lawak.. dia bantai ketawa panggil abang-abang dia..
haii... layan kan jelah..
Nasib baik tak guna film roll macam dulu-dulu ..
kalau tak hanggusss...













































..tudung aku tudung dia..
"ibu, beshar lar... ibu guntinglah bagi kecik eh..."








NOTE : Hari Rabu lepas aku emcee, apa lagi..migrain datang lagi. Ingatkan nak hantar Adiq ke nursery tapi bila dia kata nak jaga aku , tolong picit kepala aku... terharu rasanya, umur camtu dah terpikir nak tolong aku.



Till Now.


4 comments:

sI tEDI said...

wah! posing sakan adeq.

ibu cakit pala.. dia soh amek gambau lak!

he he he

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azrina..biasa la klu anak dara ada kt umah,mmg camtu la...mcm anak atie masa kecik2..serupa la perangainya!!hikhik

LiNda said...

ewah..ewah... bergaya sakan .

alahai.. bagusnya anak ibu . Tolong picit kepala .. Bagus !

Watierman, rmanbkr said...

Salam Reen dah sihat ke???
Wah calon mantu ni!!! Tapi nak kena bela lah pulak sebab kecik lagi...hehehe dengar kat Along dengan Alang...nahas Akak kena cekik!
Take care ye...anak2 permata di hati Bonda!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget