Monday, April 26, 2010

TIME tu DARAB

Sambungan citer malam tadi.


Sampai rumah dah jam 9. Budak-budak pergi tukar baju tido pastu tengok tv. Masing-masing dah kenyang dengan roti loaf / bun + kaya + naturel soft marjerin + teh o panas + susu yang aku sediakan lepas sampai. ~ tengah cuba ajar anak-anak makan nasi sehari sekali jer.. Lepas tu aku menyibukkan diri dengan stok2 yg kena simpan. Penuh lah pulak kabinet. Bukan sendiri bayar kann… jadi amiklah apa-apa yang patut dan tak patut… hehe..



Hubby naik atas untuk menggosok. Aku ikut naik dan lepas siap mandi turun semula. Wuishh.. jam dah dekat jam 10.00 malam. Tengah nak turun tu..apalagi soalan biasa dan lali pada telinga budak-budak pada waktu-waktu macam ni..



Aku : Along , Angah sekarang ni tengok jam dah pukul berapa ?

Along : jeling jam..

Aku : time to apa ?

Along: hmmm..

Aku : kan ibu Tanya ni… time to apa ?

Along : time tu darab Ibu !


Aku : tak cakap apa.. tapi tahan senyum … terus naik balik, bgtau kat hubby…
hmmm..apa lagi, kena gelak lah..



Note : jawapan yang aku harap ..sleep bukan darab.. adehh anak-anak..



Till Now.





7 comments:

Queen said...

ahahaha..comel snagat..diorang gabra tu..tu yang keluar time to darab...ehehehehe

jane said...

ngahahhahahhaah
comei anak2 k rina

kehkehkeh

tibe2 saya nakade sendri boleh?
kah3x






p/s : sihat ke kak?kimslm hubby yer
eheks
lalalalalla

zaradgreat said...

kihkihkihkih
kelakar je..
penat je akak buat muka serius
heheheh

betul jugak tuh
time tuh darab
hehehhehehehehe

Ayu Hussien said...

hahahaaaa... lawak gak ni..

thunbergia said...

money itu duit, kahh

cheqna said...

hahahahahahaha
anak2 jaman skang..

sueanne said...

time to darab ibu...
hahahahaha...adehhh..budak-budak zamakn sekarang..mmg cerdik sekali..hahahah

Linky's Magical


ShoutMix chat widget