Wednesday, July 14, 2010

..Burung Yang Kurang Ajar...


Masa dalam perjalanan ke Tanjung Karang hari tu Along beri teka-teki. Jawapannya memang senang tapi aku dan abi tak boleh nak jawab.



Hari ni kita berteka-teki yea...


Soalannya :



Burung apa yang kurang ajar ?




Hint : Ada 2 jenis burung.





Note : Fikir jangan tak fikir..



Till Now.


16 comments:

en_me said...

xper me pass.. ihihi

kakcikseroja said...

malasnya nak fikir.. hehehe.. :)

ashie023 said...

ahaah...ntah lah...along ni bagilah teke teki yang senang skit...auntie ni memang fail bab teke teki haha

Queen said...

huh?/.....ahahha..pikir jap eh....pikir

pikir....

pikir...

pikir...

pikir...

zzzzzzzzz.......

Yunus Badawi said...

Nampaknya ramai yg tak dapat jawab tu. Bagilah talian hayat.

LiNda said...

alaaaa...

burung pun nak kurang ajar . iskk... burung apa ekh ..?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me ;

tak aci..
tak nak cuba..huhu.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kakcikseroja ;

akak dikecualikan..
sebab baru baik sakit..hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ashie023 ;


hehe.. hari tu pun tak sabar2 tanya kRina ngan abang..."ibu & abah dah give-up ke?" hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Queen:


hahaha... bangun nanti bagi jawapan ek..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Yunus Badawi;


talian hayat yea...

7552525... boleh ?

kekekee..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda ;

bahasa budak..

sebenarnya nama ajee... hehe..

relevan said...

Burung apa yer..burung Kuang kot?..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Relevan;


kuang-kuang-kuang...

hehe..

Lovely Kitchen said...

burung hantu!!! aaaargggg tak tahu, lama tak berteka teki..kalau dulu suka gak layan teka teki dgn kengkawan..;-0

munna said...

blur... dah otak

Linky's Magical


ShoutMix chat widget