Friday, October 15, 2010

Panas Punggung Di Buatnya...

Tukar background. harap ada idea nak merapu kat sini.
Mana nak datang idea bila kepala berserabut fikir pasal kerja.



Maaflah.

Masa untuk ke blog kawan-kawan di siang hari memang TAKBOLEH buat masa ni . Tak tahu sampai bila...

Sebab ?

Company dah tukar GCEO, group chief executive officer
Macam2 report dia mahu...

Menggelabah enboz aku....

Yang jadi mangsa ? Cuba teka siapa?

Baru tiga bulan dia pegang jawatan tu dah 3 orang di SACKnya!

Takut wei.....JD kita yang kecik-kecik ni pun diselongkar...
Dari sekecik-kecik position sampai ke besar2 position nama dia ingat...


Seram dibuatnya...

Masing-masing panas punggung..


Note : baru nampak batang hidung enboz setiap hari di ofis... tapi, bila enboz ada diofis... aku tak bolehlah ke blog kawan-kawan...kannn??


Till Now.



10 comments:

kak long said...

haiyaaa...ini mcm mayak susah lorrr...!

akuanakpahang said...

Salam ziarah semoga anda sihat walafiat sekeluarga.

Wanita Mutalib said...

all the best ya kak :)

Insan Marhaen said...

ooo... lagu tu rupanya kerja reen ya...

baru ada akai...

LiNda said...

laaa...
dah memang kerja dibayar gaji
kenalah siapkan kerja dulu
kan kan ..

Ms.Lilies said...

panas punggung?
jgn berasap2 yek
ekekekeke

en_me said...

xper, blog bukanlah hakmilik kekalls.. ihiks

relevan said...

Tidak mengapa janji kome boleh masuk ke blog aok dengan entri terbaru.. :)

Lana~Bulu said...

biarkan je...
nanti slow down la tu..hee

elly said...

Dasat tu ingat nama sorang sorang....

Linky's Magical


ShoutMix chat widget