Saturday, November 20, 2010

Kita Pun Ikut Gembira Bila.....

*Auto publish. 




Apa yang menggembirakan anak-anak ? Rasanya kalau anak masih kecik dah tentulah ke birthday bash kawan-kawan @ anak-anak kawan ibu, dan paling besz dapat ke playground. Kita pun ikut gembira jugakkan..?.


Dah lama aku tak ajak anak-anak ke Dinosaur Park, KLCC Park apatah lagi OU.  Bila dapat jemputan MIMI ke  besday bash anak-anak comel dia, aku pun tak lepaskan peluang.Thankz Mi.



Besday gurlz *Syira & Zara
Mimi, pinjam gambar eh...
sampai lewat sebab aku kerja hari Sabtu tu..

..Ada magician..
Anak-anak malu nak minta belon
Adiq merengek,menangis dan meraung dalam keta mintak belon


Mimi... "muscle hide katne ?  menten cun jer.. "..
..slim betul lepas anak tiga..  ntah berapa kali cakap daaa... 




ready !



go !..

 jom mandi bola !



 ..posinglah sikit..




Note : Abi jalan-jalan di JJ dan beli TV ! Murah utk JJMember.


Till Now.






18 comments:

My Life My World said...

Best nyer ... buat Birthday Bash kat tempat mewah macam gitu. Tema kaler Pink yer Rina....

akuanakpahang (AAP) said...

Salam zairah semoga ceria sentiasa bersama anak-anak yang ceria.

sYafIkJacK said...

bestnya ada anak . hehe

ibuintan said...

besday yang glam... wah.. reen akhirnya tv baru.. brapa besar la tu ye..

Ms.Lilies said...

Thanx k.reen datang :)

Seronok tgk diorg hepi...

Yunus Badawi said...

Untunglah dapat jemputan mcm ni.

Anak2 saya bila dapat jemputan birthday bash kat kepsi nasib baik tak minta saya buatkan sambutan besday mereka kat kepsi jugak hehehe

Yunus Badawi said...

Wah dah ada tv baru ek? Seronoklah Abi. Reen pulak boleh main komputer masa abi sibuk tengok tv hehehe

relevan said...

Ha ha sudah dapat Tv baru yer..

She is f.A.z.A said...

sis.. tu kat OU kan ..
looks familiar :)

Yan said...

bestnya jd bebudak kan...

gadisBunga said...

GB yg tua ni teringin nak mintak belon jugak tapi segan...heheh

noor said...

bestnyer
tv mrh kat mana jj mana tu yer hihihi

kak Erna said...

salam reen..akak baru minggu lepas..pergi MB...pekerja dia sedang tipu belon tu..selamaba je kawan akak mintak..untuk anak katanya..budak tu bagi la..tiga sekali..
dah dapat tv baru ke..

zaradgreat said...

hhehehe. ade gak baca kat blog mslilies. hehhe. kalau pegi besday party memang best

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

salam semua.

terima kasih di atas komen2.
akan dibalas nanti yea..

Saya di luar kwsn.

;o)

mier@merr said...

nak kawen! nak anak..hehe

pang!

elly said...

Wah dapat tv baru ek....best wooo

ciK LyndaWawa igUana said...

doi,..cian tengok adik jatuh camtu..hhuhu

Linky's Magical


ShoutMix chat widget