Thursday, November 18, 2010

Tidur Lama Sangat...

Lokasi : rumah emak




Jam 2 pagi lebih Adiq tak tidur lagi
Kena melayan dia tengok tv.
On lappy ;Mata yang sikit ngantuk terus jadi segarr..




Pot-pet-pot-pet,tergelak-gelak.. macam waktu siang..
Yang lain  semua dah lena..
Tinggal dorang berdua (Adiq & sepupu) 
Borak macam orang-orang tua..
Ntah apa yang dicerita..
Ada aje topiknya..






** bila tidur siang lama sangat..macam ni lah anak2 aku ni..








Note : Plan asal  balik malam ni tapi extend lagi satu hari... yezza !  muah-muah....








Till Now.






55 comments:

DrSinga said...

First...???

DrSinga said...

Lalalalala....
Izinkan ku gila kosa....

DrSinga said...

Aku pun dah kekenyangan dan tedor siang dan fah tak boleh tedor pagi2 buta ni

DrSinga said...

Jom gi dapur cari ketupat!!!

en_me said...

peramahh tewww..

gadisBunga said...

waduhhhh...gila kosanyaaaa!

kak ina mail said...

akak tak boleh tidur siang.cuba.tak boleh gak .

azieazah said...

Amboiii DRSINGA tu melampauuu...

Emas, perak, gangsa, suasa.. Semua tempat dia bolot yerrrrrr....

AZRINA, bila lagi nak lepak di luar jadual waktu, time cuti skulah laaarrr.

Best!

mier@merr said...

raya sakan nampak!!

jgn mkn lombu tolobih yo..

zaradgreat said...

wah. gossip kah? hahahhahahaa

My Life My World said...

Salam Aidil Adha Renna ... seronoknyer beraya di kampung. Budak berdua tu biar betul, dah pukul 2 pagi muka nampak fresh sangat macam baru mandi pagi... hehehehe

elly said...

Aku tidak lebey ke kurang tetap gak tido lambat.....

Kalau dengar dorang borak ni, mesti aku senyum sorang2...mesti kelakar nih...

julietchun said...

amboi sukanya dapat lepak ngan mak lama2 :P

zulkbo said...

Salam Eidul Adha..
moga sihat dan ceria..
harapan korban kita
di terima Allah jua..
seronok anak-anak bila
bercuti ni..

cemomoi said...

hari raya jangan sampai jadi antu raya dah ler

relevan said...

Selamat raya Korban..

akuanakpahang (AAP) said...

Sesekali dia org berborak layann ajer :)

Lana~Bulu said...

Dia berjaga malam pun tak pa..nanti dalam keta boleh terbunking...lena..gitu..hee
jgn pilot dah lah..nanti lain lak jadinya..kan..

Zaitun said...

Selamat Hari Raya Aidiladha buat Reen sekeluarga.

kak Erna said...

reen.dirumah akak pun macam tu.anak sedara balik tidur mah akak..dah pukul satu tak tidur lagi..
bukan dah besar pun..umur baru setahu lebih ngan 3 tahun..

white rose said...

salam kak...

waaah, dah cat lain ye...
budak2 mmg mcm tu, org2 tua pun ade gak...

(insya'Allah, mggu dpn baru ke sg.buloh...akak ade jumpe kedai printing tu? atasnya Akademi Minda)

Ms.Lilies said...

Ehehhe....
Sonok sgt borak tu...
K.reen x join?

ciK LyndaWawa igUana said...

anak2 akak sume comel..hehehe=]

al-lavendari said...

berbincang tentang masa hadapan yang masih panjang !

Ati Masrif said...

salam.
nak ucapkan terima kasih coz doakan utk anak kita syahmi hari tu.

budak2 bila dah jumpa sepupu ..sedara cam tu lah sembang jer..

syoknya balik kg yer..kita raya di rmh shj..tapi best gak..hehe

Hamizah said...

jarang jumpa kot sbb tu byk perkara nak dibincang..

Hamizah said...

jarang jumpa kot sbb tu byk perkara nak dibincang..

She is f.A.z.A said...

sis..
cuti lama ker??
best tuh..

p/s: my niece pon if blk.. borak nyer mengalah kan org dewasa.. noty but cute kan :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;


tahniah !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;


silakan doc ....


gunakan kuasa veto !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;

elok sangatlah kan...
perut dah kenyang, mata dah buntang
dari tido kekenyangan, elok melayan kengkawang..

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DrSinga ;


ketupat yilek pocik ...
nasi impit amma..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me;


kononlah kannn..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

gadisBunga ;


hahaha..

tak nak cuba ke ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak ina mail ;


paling bezs dan lena tido malamlah ye dak ?

hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Azie;

hahaha...

bagi chance kat doc kak..

Nasib baik takde platinum..hehehe..
kalau tak doc sapu bersih gak tu...


Betul tu kak.. setuju sangat !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

mier @ mira ;


dah tukar dialek ka hang ni ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

zaradgreat :


pelapis ibunya..


hahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Acik @ My Life My World

Salam Aidil Adha Kak

bukannya di kampung kak. Rumah emak saya di Semenyih aje.

mana tak freshnya kak, terkekeh2 ketawa. lari sana-sini.....

pagi tu jer ..tak boleh bangun dua2 tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

elly ;


aku tetap champion !

hehe..


* aku tak balik Lipis hari tu. Plan asal menjadi. Kalau plan asal tak menjadi baru ke sana...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Julietchun;


siap suruh jangan kerja !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Eidul Adha kembali BroZul;


budak manalah yang tak suka bila ibu & abah depan mata..

Alhamdulillah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi ;

aok ada jumpa ke?

serrrraammmm...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Abg Syed @ relevan;

selamat kembali..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

EnYassin @ Aku Anak Pahang ;


betul tu.. Melayan budak2 cakap memang seronok..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Lana~Bulu ;

bila pilot ngantuk ; co-pilot kena jadi pilot pulak....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Zaitun;


Salam Aidli Adha buat akak dan keluarga.

>_<

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak Erna;


geng-geng adiqlah semua tu kak...
budak2 sekarang kannn..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam white rose ;


budak2 kiut jer tapi orang tua...gossssiiip adik-beradik.... hehe..


(selalu ke Econsave)

>_<

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mimi,


join dengar...

pastu sengeh sorang2..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LyndaWawa igUana ;

timasehlah.



ibunya tak ke ?

hahahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

THJ @ Al-Lavendari;



berwawasan gitu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ati Masrif;


dah nama budak2 ada aje kerjanya..


Raya kat mana2 pun seronok janji bersama keluarga kannn...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Miza;



betullah sangat !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

She is f.A.z.A ;

cuti tak lamalah yang..

Jumaat dah keja..tapiiiiiiiii balik kul 930malam... penat.



biar cute lebey & noty tu kurangkan sikit...hehehe..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget