Sunday, December 12, 2010

Seminggu Berlalu; Ngilu-Ngilu ..

Hari Khamis lepas.


Pagi berendam dalam pool kecik plastik sebelum ke klinik Dr. Singa itu.

Sampai turn dia untuk buka clamp...


"kejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!.. kejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!.... kejaaaaaaaaaaaaaaaaaaap ! "

Misi pun tergelak.


Laa ni..

Along dah berseluar  turun-naik tangga laju-laju

Dia pun macam tu tapi 'loling' tang bawah tu

Terpaksa guna kuasa veto suruh dia pakai track-bottom biru

Dia sebut 'geli' untuk ngilu

Dipanggilnya 'sosej' rupa baru



 .. (@__@)..

Note  : Abi uruskan ... aku ngilu...


Till Now.


20 comments:

kasihredha said...

hehehe..
dulu anak akak pun bersunat berdua2an juga..along & angah..tp along yg lebih2 takutnya.

DrSinga said...

kahkahkahhhhhh!!!!!!
sosej Ngah????!!!
kahkahkahhhhhh...

eelobor said...

hehehe, dah jadi besar yer anak ibu

tasekM said...

legakan anak2 dah sunat.



.

zaradgreat said...

hhehehe. dah macho lah nih. hhehhe

Hamizah said...

dah beso anak reen..xlama lagi dpt menantulah..ke dah book bakal menantunya..hehehe

Insan Marhaen said...

bukan ngilu tapi malu...

white rose said...

udah naek haji ye...
kekekeke...

dah bole kawin le tu kak...
kakakaka...

Ati Masrif said...

err..mesti sakitkan..

sian sambut bday dlm keadaan camtu..hihi

betul ke Dr Singa yang buat..
rina tgl dekat klinik doc ke

cheqna said...

salam..
hehehe
dua2 ke kak???

kak long said...

hai reen...!

hari baru blh klik kat ruang komen ni...semalam tak tau nape..kat ruang sembang tu tak leh masuk...nyampah tul...!

kak long said...

anak kaklong lagi ngilu....dia nya berjahit...tak der balut@..selamba jer tunjuk benang nya kalau dah tercabut..kita pulak yg takut..!

kak wan said...

Hmm...hmm.., siannya angah..

kak Erna said...

reen..camana lah..boleh jadi sosej tu..he he..

idasm said...

dah berseluar dia... kira dh okeylah tu kan...

~ yus ~ said...

salam kenal juga..

anak baru berkhatan ye?

cemomoi said...

heh, geleman la pulak orang tengok sosej

zulkbo said...

salam..
alahai kesiannya
nak jadi hero pun
susah kan??he he..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Akak tengok, pun ngilu sekali. Makan kena berpantang tu.

My Life My World said...

Eh! ALong dah bersunat ker ...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget