Monday, December 27, 2010

Sini, Sana, Situ , Sinun.....

~*auto publish*~



Sejak kebelakangan ni, dah pandai dah..

Hari cuti aje, pagi-pagi dah cop

Yang lain kena beralahlah kan..

Kalau tak,  bingit telinga dengar bebelan dan raungan dia.



..Kena bagi time-frame setiap sorang..

kalau tak..... PERANG !





..Dah nama pun pomfuan... itu saja yang dia suka..


Bila turn Along @ Angah guna laptop abi; dia naik atas pulak..

Semuanya dia conquer !


Bila ditanya;
 "kan Adiq nak shekolah tadika, kena lah pandai ...."
Aku iya kan saja cakap dia, kalau tak merajuk pulak..


.




Note : turn aku dan abi ?  bila  dorang dah masuk tidur ..... dan itu pun kalau kami tak tertidur sama.. >_<



Till Now.



22 comments:

n.hasleena said...

amboi bukan main lagi ye...berebut dengan mamanya tak nie :)

kak long said...

anak daras sorang...musti manja....!

kannnnn.....?!

Kakcik Seroja said...

Kat rumah, kakcik lebih suka guna desktop yang anak2 tak minat nak guna pun... masing2 mengadap laptop... senang hati mak! :)

Ms.Lilies said...

Time cuti sek ni kes2 sebegini terjadi ekekekeke



Haahkan...lupa lak dia sebaya zara

Acik Erna said...

reen..macam tu la kan..cuti2 sekolah ni..kena beralah aje la kita..

Yassin Sulaiman Aap said...

Salam, nak buat macam mana kita nie kena beralah le :(

suri solehah said...

salam..samalah situasi kita reen..nak guna masa anak2 tido..tu kalau kita tak ngantuk..hehe

ibuintan said...

takpe time ni lah mak kena beralah.. bukan selalu pun

sekadar satu coretan said...

same la dgn ain jugak reen...anak2 berebut nk gune...

mak n bapak kene la dok diam nengok tv ye...

gadisBunga™ said...

hahaha..mmg kene ikut turn kalau dah sume ada kat umah ni. hihihi~

Mak Su said...

sama jer kat umah tu, kena bagi time frame, ada 4 worang, hi hi hi

Unknown said...

ahhahah permainan barbie ke tu???aigooo...biasalah time2 cuti camnilah dorang melayan puas2 kan...bagi chance jelah..ehehe

eelobor said...

penyelesaiannya, beli lagi laptop sorang satu. hehehehe, buat cam cyber cafe ker....

Unknown said...

hehe..sama macam anak pompuan saya. Site barbie tulah yang dia suka.

mama affan said...

kak..bijaknya anak dara sowang nih..nanti kat tadika..dia la yg jadi ketua..huhu..

F. said...

hahhaha
same with my niece n nephew.
yg the last one mesti qonquer abes-abesan :P

Cik Pah said...

kene beli satu extra untuk diorang lah camtu yer

white rose said...

tu dia...

hbis semua anak2 akak conquer...

::..dYa..:: said...

ada sistem giliran
tak laa berebut :)

zhrhtoodem said...

hehhee. wah wah wah. matching matching kan baju ke? heehhehe. bahaya tuh kalo perang. hhehe

Unknown said...

rin..

sama lah kat sini pon..
4 orang kecik-kecik tu sibuk sama naik.. dah siap giliran pon berperang jugak..

zulkbo said...

salam..
alahai..kemaruk main game
ke tu..cuba belikan PS3
Boleh main ramai2..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget