Friday, June 17, 2011

FIRMING

Moh kita merelekskan muka
Jangan kata nak ke gym, nak ke beautican pun tak sempat-sempat.



Umur dah meningkat
Konon nak memudakan wajah kurangkan double chin, sagging cheeks, darkened skin, firmness dengan masker 3 dimensi ni..ceh-ceh-ceh...



Kesannya; entah..aku baru pakai 3 kali je. ...huahuahua...






..garisan-garisan khatulistiwa sudah banyak kelihatan..


32 comments:

bujal X said...

apsal kena tutup mata?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Bujal X;

untuk mengingatkan garisan2 yang dah banyak !

haha...

Ms.Lilies said...

udah lama tak menempek muka sendiri

julietchun said...

sambil tu kalo ada org picit lagi best kan :P

kakngah said...

amik gambar sendiri kaaa????
:P

cemomoi said...

pakai je mask tu sepanjang hari pon cantik gak

NM02 said...

menyegarkan...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Mimi @ Ms.Lilies ;

moh kita...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

julietchun;


yang tolong picit tu mesti pastikan bukan si suami...


hahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kak ngah;

si along.
bising dia..


lagi..lagi..lagi..
haha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cemomoi ;


a'ah kan...
nanti koi cuba..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

NM02 ;


ya betul ...

kasihredha said...

kalau berkesan...sila kasi tahu :)
akak lagi byk garisan khatiluliwa...sepatutnya satu je kan :)

nurkass said...

jenama ape tu kak reen..
citerlah lebih sikit sbb kass tak pernah cuba yg mcm tu..selalu pakai yg cair tu..

Cik Pah said...

so far kedut kedut blom kelur lagi..tapi doubel chin tuh dah lama sgt.. susah nak kasik hilang.. ada petua ?

kakcik said...

Kalau dah terlelap tu, jangan tangan pula 'berjalan' pergi garu muka! :)

makdara TERdiva said...

sesekali memang patut wajah dibelai2.. :)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Reen,

Semoga diberikan Allah kesihatan yang baik.

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

mau jugak try....



baru nampak firmedddd...hahah

Acik Erna said...

reen.sah boleh hilang garisan2 ni..senang nak guna ke reen.

cikpepel said...

rajin ahkak ku ini... ptot bseri je muka tu...

Daddy Ziyyad said...

tak lengkap tu...

sila tepek mata dgn timun!

Ekekeke..

Yunus Badawi said...

Setuju dgn Daddy Ziyyad. Kena tepek timun kat mata.

Yunus Badawi said...

Berapa lama bila pakai benda ini ek? Nasib baik emak adam belum terpengaruh lagi. Kalau tak mahu terkejut adam bila tengok muka emak dia hehehe

LiNda said...

vavava....

punyalah syiokk,
trlelap wehh..
hahaha

DrSinga said...

kesian keliling mata di anaktirikannn!!

Jiejah Gorjes said...

tang mata tu buh timun ke tomato ke uncang teh ke ..

Ann Huda (Ate) said...

Ini aktiviti ate bila anak2 sedara yg pompuan balik bercuti..ramai2 pakai 'topeng'berjemaah.

aNiS tHe BumbleBee said...

aku pon dah lama xpakai.asek2 tempek bedak sejuk jee...huk3x!

Zaitun said...

Dulu kak Zai rajin buat tapi sekarang dah malas ikut mood.

azieazah said...

Wahhh syoknya manjakan wajah macam tu. Kalu ada masa, seronok dapat buat kan? Bukan nak melawa, tapi untuk kepuasan diri sendiri...


Syukur: Sekadar untuk Rekod Peribadi Ibu dan Anak...

secangkir madu merah said...

wah segar rasanya dapat memanjakan muka... nak awet mudalah ni ek?

Linky's Magical


ShoutMix chat widget