Thursday, November 24, 2011

Selepas Tawar, Masin, Payau dan Pahit... baru dapat Manisnya....

Sambungan entri sebelum ni.
Salah aku sebenarnya. Pantang nampak.
Mata pulak dah bertambah ravun bila nampak handbag 'idaman' tu murah giler berbanding harga retail
Boleh beraya sakan masa raya haji hari tu lah kononnya...
Hambik ko...jangankan raya haji, annual dinner pun tak dapek pakai..

Tetiba macam vodoh pulak dok biarkan lama nau duit  kat budak tu.



Padahal masa nak bayar tu..macam-macam rasa ada..
Tawar, masin, payau, pahit...

Bila difikirkan balik.
Dah kerja bertahun-tahun
Apa salahnya untuk diri sendiri.. kan ?


Bila dah tak dapat
Tengok mereka yang usung sana-sini

Huisshhh... merana jiwa ni... tehehehe...
Tak apalah.. Takde rezeki.




Haaa.....rupanya kecewa aku tu berbaloi..





Timaseh bang.





Note : Ingatkan takde hadiah anniversary tahun ni....

25 comments:

kakcik said...

Syukur Alhamdulillah, Reen dapat balik duit tu + dapat pula hadiah dari Mr Hubby. :)

kakngah said...

aihhh... bertambah sayang ler hihihi!!!

mak encik | SZ said...

waaahhhhhh...nampakkkk ada C! ;)

zulkbo said...

salam..
ermm..anak pun dah besar
baru dapat ke..?lama nyimpan
duit hubby untuk beli hadiah
kesayanagan isteri tercinta nih..mesti mahal tu..?
:)

kaklong said...

lagi berbaloi...!

tak perlu kuar duit...hehehe!

Daddy Ziyyad said...

lain kali beli di butik aja. :)

Yan said...

alhamdullilah dapat duit balik..

alahhh u kumpul je duit sikit2 then gi je ke any boutique yg u suka kat KLCC or Pavillion tu.. Puas hati.hee.

Now Bally pun ada offer up to 50% tau..

kasihibu said...

rezeki dan hadiah dari suami lagi bermakna kan?

cemomoi said...

tak ikut zaman kang ketinggalan, dah ikut teknologi, ramai pulak penipunya...

tengok! tak ikut n3 ni je dah ketinggalan stori ...

eeee ada hikmah

lizz said...

wah bestnyer mesti hati berbunga2 kan kan dapat beg....

Cik SHiNJU said...

Wah..dpt adiah 'eniberseri'..tahniah..
hehehe...

gadisBunga said...

Coach!!!!! i suke suke suke!!! :D

Queenie said...

aihh...cam sama jer henbeg kita?

kalau dah rezeki takkan lari kemana kan?

Ati Masrif said...

bila anniversary reen?

pandai abe memilih..
kalau abe kita tak pandai..huhu
dia reti bagi duit je biar kita
yg pilih...sbb ...cerewetttt :)

Acik Erna said...

Assalam reen..alhamdulillah..dapat jugak..mesti dia rasa kesian ngan reen tu..
baikmbelikan hadiah idaman reen baru seronok kan..

Ladysirna said...

Wow...syukurlah cik abang memahami, romantiknya;)

idasm said...

bestnyer dpt hadiah idaman. bolehlah bergaya sakan lepas ni. sib baik dpt balik duit. len kali beli kat butik teruslah. tak salah memanjakan diri sendiri....

tahniah kak. happy enibeseri yea...

azieazah said...

Tahniah...!

Black youuuuu..! seksi!

Queen said...

bestnya...nik kalau bab gaya2 ni belum terasa mcm akak lagi...hehehe...masih terasa "mambazir' nak beli...maybe nanti bila sampai time..baru rasa teringin mcm akak..masa tu mesti rasa bermakna sangat benda tu..kan kak...

benda susah nak dapat hakikatnya lebih bermakna berbandingbenda senang nak dapat..

Yunus Badawi said...

Happy anniversary Reen. setiap tahun ada hadiah ke? Best nya

eLLy said...

pernah gak beli melalui on9 tapi risiko memang tinggi la kan

azieazah said...

Jemputan khas buat tuan rumah dan semua pengunjung blog ini. Sudi-sudikan:

Pertemuan Blogger 18 Dis: Jemputan Istimewa

Yanti Othman said...

okey la tu kan.. duit dapat hadiah pun dapat.. berbaloi2 gitu.. kena extra careful next time :)

Kak Long Mawar Merah said...

Happy anniversary..
Semoga bahagia berkekalan.

Memang sangat memahami cik abang tu!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah, bestnyer!!!

neway. epi anniversary both of u.. =D

Linky's Magical


ShoutMix chat widget