Tuesday, July 7, 2009

~ Angah kat Tadika ~


Hari Sabtu lepas pergi tadika Angah untuk amik report card dia. (hai...tadika pun ada report card). Tak sabar-sabar Angah ajak pergi. Sebelum turn dia, bukan main aktif nye dia dengan kengkawan dia main..


Tapi, bila turn dia ...... mula lah sok-sek-sok-sek. Cikgu bagi tisu sebab ingatkan dia sesema. Sepanjang masa cikgu dok cakap pasal perkembangan dia... dia tunduk jer sambil tangan dok sapu hingus...


Keluar jer dari tadika, ntah mana hilang tisu tu. Aku tanya dia "kenapa tadi Angah diam jer, Ibu ingat Angah sesema"... Selamba jer dia jawab..."Cikgu bagi , Angah amiklah..." Memang pandai berlakon anak Ibu nie... gheee....




Till Now.



1 comment:

<< s| tED| >> said...

ekekekekeke..tadi pun ada report card ek? zaman kite dulu.. tadika.. habesh.. habesh je laj..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget