Friday, August 7, 2009

Gile Ke Sewerl ?

Salam pagi Jumaat buat sumer..


Aku balik lambat semalam. Plan awal kul lima nak cabut tapi mrboz lak baru sampai waktu tue...Tak sempat lah nak masak untuk bukak pose semalam. Oda jer dari hubby yang dah nak balik gak…

On da way balik tu seperti besa , aku akan lalu kat kawasan yang namanya matang pagar .. pagar kat situ dah cukup matang agak nyer..hehehe.….. Keta agak berderet kat depan aku tuh jadi memang slow movinglar…

Dari jauh aku nampak sorang mamat tengah jalan hala ke semak-samun kat belah kiri jalan…kat dalam hati dok berkata-kata… “apa pulak mamat ni dok jalan dalam semak penuh lalang tu”..
Walopon dari jauh, aku nampak gak muka mamat tu..cam ndon ada-melayu pon ada… kurus-tinggi. Kelakuan dia mencurigakan gak sebab mata melilau pandang kiri-kanan pastu tangan dia macam kat dalam baju sebab baju dia kembung jerk..…

Elok-elok keta aku passed by dia..aku nampak dia tengah turunkan suar dia… Mak ooi… nasib baik aku tak nampak &$@%#%$ dia. Kurang ajar betol..…tapi dalam hati gabralah jugak… orang giler ke sewerl agaknya … tapi bahaya gak sebab kalau-kalau sex maniac…hishh..mintak selisih… Gerenti keta yang kat belakang-belakang aku tuh nampak &$@%#%$ dia.. tak senonoh betul !!..

Tu yang mak aku bising kat aku masa aku tepon dia on da way balik kemarin..risau kat mende-mende camni lah kot…fikir-fikir balik memang betul cakap mak aku tuh sebab kat tempat yang aku lalu tu memang sunyi sikit pastu kena lalu ladang kelapa sawit. (cam kat kampung2 laks.. padhal…memang kampung pon… aku kena lalu kg sungai serai…hehehe.)

Bila aku citer kat hubby ….dia ketawa jer….sebab sambil citer aku pon ketawa pasal ada citer tambahan. Dua hari lepas colleague aku citer pasal mende yang sama kat ofis…tak sangkalak aku senasib tapi colleague aku tu memang nampak mamat tu tengah menonggeng tunjuk montot dia.. chi-sin dia kata……

Lepas ni kalu balik dekat atau after 7 aku kena lalu tempat len lar ni….


Till Now.

6 comments:

idura said...

hahaha....
lawak la org tuh..
agak2nya dia nak terkucil kot..
hehehheh

LiNda said...

alamak... suweeiii arrrg !

rina , kalaulah awak terrr nampak ..
harus rabun penglihatan selama 44 hari .

ekekeke

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

idura:
terkucil kat semak-samun bia kena tegur dek hii..hi..hi..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda:
nasib bek tak nampak..kalu nampak free show lar...

yginsaf4 said...

ahaha.. lawaknyerr

messyremo said...

haha~~

jage2 kak..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget