Tuesday, August 11, 2009

Sapu Jangan Tak Sapu ...

Nak citer pasal pergi warehouse sale hari jumaat lepas. Sampai jer kat sana ...orang punyalah ramai.. kalu dah murah sumer kaum pon terjah termasuk aku ...hehehe...


Bila bebaju tu dah terlalu banyak dan orang pun terlalu ramai...aku takleh nak pilih sangat.. carik size yg sesuai jer.. dapatlah Along ngan Angah 4 pasang suar , Adiq 8 helai baju + dress dan belt untuk Along ngan Angah. Pusing punya pusing akhirnya... aku grab jugak suar sehelai, sleeveless shirt, blouse ngan talipinggang ... pastu ada beli gak tiga jenis wallet/purse. Saje jer pasal murah... ... Bila balik baru perasan yang suar tu rupenya laki punye...hehehe xcited sangat....dapatlah ke adik aku sebab dah tentu hubby tak muat..


Sumer yang dibeli memang berbaloi. Harga untuk baju atau suar bebudak yang besanya RM59.90-RM69.90 selai dapat diskaun dalam 80%. Kalu beli di Sogo atau len-len tempat shopping besanya diskaun dalam 30% -50% jer... Diikutkan memang jimat gitu !! (atau itu jer yang aku pandai buat..hehehe..)






Till Now.



4 comments:

miss hirose said...

waaa manyak nye shoping..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

miss hirose:
sopping raya tuh !hehe..

messyremo said...

aduh kak~~

sgt jeles~~

heaven btol tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar:
hehehe...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget