Tuesday, August 25, 2009

Glamer atau Perasan Jer ??

Tahu tak ape ni ??
Masa zaman remaja memang aku ngan school mate heboh buat mende alah niy.. Pazz kat sorang-sorang suh tulis..
.
Untuk ape? Terikut-ikut terus simpan jadi kenang-kenangan. Percaya tak percaya aku dah simpan dari tahun 1987 hingga ke hari ini.. Masih elok dan tersimpan rapi.
Ini cover depan ...aku memang hantu garfield dulu !!hehehe..
Ini bagian intro.... gambar masa form2.. cam tomboy tul kann..hehehe.

Ini last page... Ntah ape-ape aku tulis... yang aku ingat..sumer kata-kata cinta @ peransang tu dapat dari gula-gula bentuk hati @ heart. Aku kena beli dan bukak plastik gula-gula tu dan salin ayat-ayat power tuh... hish macam takde keje lain kann...


Ini aku punya biodata...glamer macam artislah pulak.. macam-macam ada . Sumer gambar-gambar tuh artis HongKong. Kat sekolah tuh banyak anak cha-ya-nun-alif yang cakap dialek kantonis jadi aku pun terpengaruh jugaklah tengok sumer citer-citer tuh...


Sanggup turun-naik bas pergi BB Plaza untuk dapatkan otograv dari kartunis-kartunis Gila-Gila niy tapi aku tak ingat bila tahunnya. Kalau tak silap aku, skarang niy diorang dah berpecah. Gila-Gila, Apo ? dan Ujang.


Seronok bila baca balik... aku gelak sendiri jer....





Till Now.


13 comments:

Noina said...

salam..hehe..ina pun ada gak..haha!..bebudak pompuan mmg giler buat buku2 cam ginih..hehe..

Dulu garfield famous giler..!

<< s| tED| >> said...

kita pun ada satu.. masa nak pindah sekolah.. siap suruh kawan2 tulis.. kunun sbg kenangan lah :)

LiNda said...

hermm... kenangan mengusik jiwa .
ada lagi simpan sampai sekarang .

Wahh.. ini barang betul-betul sayang maaa...

messyremo said...

fulamak kak

lame tu dari 87..saya baru umur setaun..hehe

zamna remaja,bese la kalu giler2..hehe

Krasz bAtu said...

barang yg lama jgn di buang
kan berguna satu hari nanti

ni dah tunjuk ke kat anak2?

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

otograp ni mmg jd trend budak2 sekolah dulu2..nak buat kenangan..
mmg ade simpan otograp dr sekolah rendah sampai sek menegah...bile bace mmg seronok...'value' otograp ni mmg tinggi...susah dah nak ganti balik kalo ilang...sayang woo..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Noina:
ada geng lar...

budak skang dah tak brape suke garfield kann....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted:
konon nak contact tapi tak pon kann...


Itu yg terjadi kat KRina..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda:

sentimental value gitu...ahaks.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar:
boley panggil KRina, MakCik Rina niy...hahahaha...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu:
dah tunjuk tapi dorang tak paham lagi...kecik lagi kott...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Nita:
yelar... harap2 dapat tunjuk kat Humaira bila dia besar nanti...

Wanita Itu said...

kakak simpan lagi..

kalu saya ~ haram heeeee...

dh hilang dh pun kakak..tak pande menjaga nyer hee..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget