Friday, August 14, 2009

Google Earth !

Aku tersangatlar sibuk ari niy......
Dah takde cara len dah niy.. Sape yang terror leh lah tolong aku..

Aku nak download google earth for kerjanye purpose tapi tak buleh-buleh...
Firewall aku dah offkan..

Nak tanya ITgai kat sini... he's not feelin well jadi aku cecuba tanya kat sinilar...
Tolongler.....


dah folo instruction...

takley gak ...camne nie?


Till Now.


6 comments:

yginsaf4 said...

ahaha.. tak dapek me nak nolong ghitewww

<< s| tED| >> said...

sorry krina... x tau! :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me:
saya carik solution len lar giteww..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted:
xperlar.. KRina guna wikimapia jer tp slow...huhuhuu..

messyremo said...

dah jumpe solution kak?
saya pun tak bpe tau sbb tak pnh pakai~~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar:
Solution takdakler.. jd KRina gune wikimapia jer...huhuhu...slorlo...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget