Thursday, August 13, 2009

:: the tag & award from en_me ::


1. COPY AWARD UNTUK DILETAKKAN DALAM BLOG ANDA.
aku edit sket ...dah buat dah..


b. NYATAKAN 6 FAKTA MENARIK MENGENAI PEMBERI AWARD INI... en_me
1. pemilik blog yang memang lumayan dengan tempat yang diterjah itewww...
2. orangnyer sensitif kot..lelaki jarang nangis bile tengok citer or teater
3. minat amik gamba dan yang pasti sumer gamba tu mesti santekk sangatt..
4. Orang nye cool ...ghasenye lah..
5. low profile kot... pasal tak nak tunjuk mukanye itewww..
6. pergi keje dengan skuter kesayangan .. tapi takde orang nak tumpang...hehehe

c. SETIAP BLOGGER MESTI MENYATAKAN 9 FAKTA/HOBI DIRI SENDIRI.

1. ibu kpd 3 org anak yang tomei-tomei ....

2. suka berborak tanpa henti .. tapi kalu kenal lar..kalu tak; memang nyombong..

3. suka tengok tv channel Oasis, Disney ngan AXN.
Al-Fatihah buat Ustaz Asri, Ketua kumpulan nasyid Rabbani, Asri Ibrahim, 40, meninggal dunia di Hospital Pantai, Kuala Lumpur kira-kira jam 11 pagi tadi kerana sakit jantung. Selalu dengar arwah berzikir kat Oasis...

4. suka sopping...takley nak ubah..huhuhu

5. sudah pastinya aku suka gardening, memasak dan menjait walaupun kengkadang malazz datang melanda ..

6. memang suka layan novel ... mula menerawanglah nanti...

7. suka membebel... tapi kat anak jer.. hehehe..

8. dengar lagu indie & hindustan tapi skang dah kurang sket…

9. Tak suka blogger yang citer meleret-leret ... sempoi jer..tapi aku pon kengkadang meleret-leret gaks... hehehe... paku-serpah-paku-serpih..


PILIH 10 ORANG PENERIMA AWARD DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA...

Susah gak nak tag-tag orang niy mana tau orang maleh nak buat. Pada yang kena tag..sudi2kanlah membuat yer..

1. Omar @ Messyremo – sorang student kat IIU yang aku memang suke baca blog dia yang sempoi – tengah dilamun cinta agaknye dia sekarang?
2. Ted- seorang yang penyayang kepada kuceng2nye… pernah mintak tag lagi kannnn ??
3. Nita @ mummy miqhael - Ibu kepada twin jugak colleague aku yang baru baik dari sakit..
4. Wan Amalyn – Member lama yang giler ngan sumer novel2 dia...
5. Suealeen - ibu kepada 3 orang anak .... blog yang banyak info..
6. krasz Batu – sorang bapa yang rajin bawak anak gi beli barang dapur. ..
7. Miss hirose - seorang tunangan orang tengah masyuk bercinta kot..
8. Nina - kejap jengok kejap tak ..hehehe
9. ade yang nak buat?
10.sape suke boley buat..?

ADE SAMBUNGAN LAGIKS..

e. Nama timangan – Yang. Itu dari encik somi sajerk..
f. Anda seorang yang? – murah hati, sorang yang suke buat lawak dan tegas dalam membuat keputusan
g. Insan yang teristimewa? – famili ler..
h.Lagu kesukaan? – Shinee – stand by me & tanpa – 6th Sense
i. Makanan kesukaan? – yang tempting....
j.Sikap yang membuat anda stress? - bila mrboz tak paham2.. yang aku nak baliiiiik walupun dah abes waktu keje...grrrr..
k. Warna kegemaran anda? – biru… baru aku perasan skang yang kebanyakan baju-baju dalam wardrobe sumernye biru-biru dan biru…
l. benda mesti ada dalam beg? – ada kat SINI
m. Kali terakhir anda menangis? – bila tengok citer Hindustan yang tangkap leleh.... jiwang gaks..

Till Now.



14 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekkekeke.. kena jawab ke? :P

suealeen said...

cam tau² je saya nakkan tag.. almaklumlah saya tak merempit kat blog lagi.. hahaha

messyremo said...

hehe~~

TQ kak..

nnt saya buat=)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted:

jawab jangan tak jawab yer..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

suealeen:
apalagi ...rempitlar cecepat..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar:
KRina nantikannn.... yuhu..

LiNda said...

wah... layan novel. huhu samalah kita. hehe

Krasz bAtu said...

hehehehe
kena ambik mase yer...

DaliaLiyana said...

rajin ek bertag2....
teruskan usaha...hehehe...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda:
memang bez layan novel kannn...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu:
takpe bro, take ur time...hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

DaliaLIyana:
usha tangga kejayaan ..ahaks..

yginsaf4 said...

thanx akak rin itteww.. jasamu kan me kenangg

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me:
tag lar lagi...hehehe

Linky's Magical


ShoutMix chat widget