Tuesday, August 18, 2009

:: Strike Through Text ::

Bagi owang baru cam aku niy.. consider barulah kannn...baru 6bulan jer...

Aku suke xplore dan bega mcam2 untuk blog aku niy... rasanya template jer aku dah tuka 4 kali...teruk betulkann..



Ari niy aku berjaya mencarik camne nak wat STRIKE-THOUGH-TEXT...
Dah lama gak aku perati blogger len punya.. yang penting aku tak tiru dan ini adalah hasil usaha aku sndirik.... hanya copycat jer.... hehehe...


kalu stakat ms office...memang terrer lah kann.... eksyennyer aku.... tapi blogging niy tak bape pandai sangat....


aku jumpa kat sini.








atau nak senang kan citer, aku paste kan cam kat bawah niy...




Bagi sesape nak gune boleylah buat...

Till Now.

9 comments:

LiNda said...

Usaha tangga kejayaan.. tahniah.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LiNda:
hehehe..timaseh..

<< s| tED| >> said...

wah!! selalu tgk.. tapi tak pernah nak amek tahu.. TQ kakrina free2 nanti nak skodeng!

Wanita Itu said...

cayalah kakak!!

^_^

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ted:
skodeng jgn tak skodeng...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wanita Itu:
<0_0> hehehe..

yginsaf4 said...

saket materr weiiiii.. ekeke

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

eb_me:
jumpa dokto amik ubat yer... ahaks..

Krasz bAtu said...

ambik la MC trus

Linky's Magical


ShoutMix chat widget