Wednesday, September 2, 2009

:: Berbuka Puasa Di Rumah Mak + Acara Potong Kek Angah ::

Antara gambar yang sempat disnap semasa berbuka puasa + acara potong kek Angah & Kakak di rumah mak Ahad lalu.

Memang ramai dan gamat suasana umah mak hari tuh.. Memandangkan aku choti, maka telah ditugaskan untuk merasa sumer masakan...hehehe.. peluang jangan dilepaskan..

Angah tersipu-sipu bila MakTam dia tunjukkan kek dia...

layan jerlahh...



semasa berbuka.... Baru aku perasan Along mengadap satu JAG air..!! Alahai anak..



kek cumel, MakTam beli last minit..


tak sabar-sabar nak potong....


kakak-kakak, adik-adik & adik ipar ..


...masa melepak....
...umah niy adiq aku yang 2nd last beli untuk mak...
...dia kesian kat mak yg duk tingkat 2 dolu...
..Dia sempat iklankan diri dia..kalu ada owg sudi kenal dia...hahahaha..
..susah mak aku nak lepaskan dia niy..byk dah kena reject....



...anak-anak aku & anak-anak buah...



Till Now.



15 comments:

miss hirose said...

happy belated besday angah..
waa best kan kak rina mkn ramai2..
makin bertambah2 mkn kan..

Wan Amalyn said...

Na,
oghang dah confuse yg beli rumah tu si shamsul ke si saiful?? =) almaklumlah adik beradik kita kan sama ramai! ;-)

messyremo said...

sgt best bile dapat kumpul ramai2 cmtu~~

sI tEDI said...

wah!! ada kek.. besdey angah ke? happy belated bithday..

eh eh ada yg single ke? sila angkat tangan..
saya nak buat survey..
ekekekekekeke

@--- Sueanne ----@ said...

wahh ramainye kakk..mmg best kumpul reramai..

tapi yg xbestnyer nak mengemas lepas berbuka tue..hihih..

yginsaf4 said...

meriahnyerrr..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Miss Hirose @ Su:
bukan bertambah makan tapi tak leh nak makan...borak jer... hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Wan :
Shamsul yang beli umah tu. Shaiful abang dia lak selang dua baris, KaK Long same row ngan umah mak...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar :

memang bezzzz.... tu yang sronok kalau adikbradik ramai...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ted :
nak antar resume ..boley sajerk.. dia pon ada tya suh carikan..hehehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sueanne:
bab mengemas pinggan mangkuk memang fail lar.... hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me:

meriah itu indah...hehehe
ape tu?..

Krasz bAtu said...

buka pose reramai memang best kan

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu:
betul lah bro.
meriah sungguh..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu:
betul lah bro.
meriah sungguh..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget