Saturday, September 12, 2009

:: Borong Kerepek & Kuih Raya ::

Raya belum lagi tapi kuih raya dah dua balang habissss.... dikerjakan oley anak-anak aku...
Kena beli ekstra lahhh......


Tadi pergi ofis jap. Nak settlekan beberapa perkara.
Ingatkan nak swap dengan minggu depan tapi tak jadik.
Kejap gi nak gerak ke kampung hubby.
Dalam sebulan puasa mesti kena balik sekali.


Kuar dari ofis tadi dekat pukul 10.00pg.
Berdesupp.. ke Kota Damansara.
Terima kasih Sueanne.
Dia ada citer kat blog dia pasal tempat beli kopok-kepek dan kuih raya niy.
Sampai bebagai direction dia bagi kat shoutmix aku..hehehe...
Beli pon untuk tambahan jer sebab dah oda gak kat kakak ngan member aku.



langsai...tart nenas niy...

singgah MB KD jap...withdraw $$...


kena block ngan si ketam niy pulak...(pinjam ayat Ted..hehehe)



dah sampai...




banyak pilihan tuuu..



niy jer yang aku beli nak bawak balik kampung untuk MIL...

Till Now.

21 comments:

ashie023 said...

ahahha..lain kali simpan di tempat yang tinggi, bary x abis..ahah

nak panggil ape nih..kak reen ke rina..ke adik pada ambe nih?hehehe

AdeLaide NinaSe.. said...

akak, nk kerepek ubi!!

sI tEDI said...

dak ashie... panggil ke kakrina.. ekekek.. aku lak pandai2.. ha ha ha...


kakrina umah saya pun sama... bukan orang lain yg kerjakan.. diri sendiri mengalahkan budak. ha ha ha ha

beli biskut coklat chips 2 balang selamat... ekekekekke

LiNda said...

ekekek...
dah selamat...
wahh..tart nenas. sedap tuh..

Banyak borong utk MIL..
menantu kesayangan nie...

cikwan said...

banyak tu kak.....serOnOk memilih..

Watierman said...

Sebab tu akak belum mula buat...takut dengar org yg dah beli atau buat kata kena buat lagi....huhuhu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ashie023:
letak kat mana pong kalau dah namanya budak....mesti jumpe...hehehe

Panggil Kak Rina jer.... nak panggil adik pong boley sokmo...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Nina:
meh mai umah...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ted:

selamat masok perot sendiri ek...

mak budak pon sama sbnarnya..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

LinDa:
memang sedap tart nenas tuh..oda kat member ofisnyer wife..
sampai tambah lagi 3 botol..hahaha
tu favretlah...

beli banyak pon pasal yang makan nanti anak2 kita jugaklah...sampai jer ari tuh dorang dah mintak kat Wan dia...Alahai anak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Cikwan:

pilih punya pilih..amik yg rega berbaloi jer.. hehehe

@--- Sueanne ----@ said...

hahaha..smapai gak kRina erk..hihih..
akk mmg biasa area situ ker??

nak tnye sikit.
ofis akk kt area sg buloh area mane?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak Watie:

tulah tu....memang dah tambah lagi lar...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sueanne:
sampai...memang biasa gak...
selalu beli pokok bunga kat sana dulu..hehe..
lagipon kalu gi tesco mutiara lalu sana gak...

dari the store turun dari parking nampak dua Silo cement tuh... tau dak?

@--- Sueanne ----@ said...

kat belah mane? turun je dari parking tue..
depan loji..
kiri lot2 kedai bukit rahman putra
kanan ke bandar baru sg buloh..
mksud akk yg mane?..xdpt nk imagine lagi ni..hehhe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ishhhh banyak nyer....

messyremo said...

mak aii..

tnggal habuk jer..

dasat2..

same la cm kakt umah ni kak..hehe
mak,ayah beli..
kitorg adik beradik balun dulu..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sueanne:
hehehe..maksud KRina tengah turun dari parking tuh pandang straight nun kat depan dari atas boley nampak.. @ senang citer dkat ngan yamaha lah sayangg...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Alimaz:
setawun sekali jer...hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Omar:

nasib baik skang niy tengah biznes kuih raya ek...

habis jer ..boley buat lagik... hehehe..

Nuraisya said...

ermm akak sya nak full address @landmark kilang ni bleh tk.

Linky's Magical


ShoutMix chat widget