Saturday, September 5, 2009

:: Kad Hari Raya Pertama Setelah Sekian Lama ::

Pertama kali dapat kad raya setelah bertahun-tahun.
Tak sempat habis berbuka Along dah kata ada surprise untuk aku dan hubby.
Sambil tersenyum-senyum dia beri kad raya tuh..
Rupa-rupanya kad raya yang dia beli dan tulis sendiri....


Bila baca jer, aku pun turut tersenyum tengok apa yang dia tulis..lucu pun ada
tapi yang penting dia ikhlas dan ingat kat ibu dan abah dia....



Along tulis :

Selamat Hari Raya Aidilfitri dengan ingatan ikhlas maaf zahir dan batin

..dia tiru apa yang ada di kad tu..

Mengucapkan terima kasih kepada hari raya Aidilfitri...

Ingatan makan kurma...

hehehe...dua paragraph niy yang lucu sket...
Daripada Along.



Till Now.






8 comments:

sI tEDI said...

so sweet budak2 ni kan?

suealeen said...

heh.. nak kena hanto la kad raya manual ni. thanks for bringing up this entry...

cikwan said...

wakakakaa...saya x nmpk ape dia tulis kak..ingat jugak nk kasi mak ayah ..very gOOd bOy..hehee
\
\bgn kakrina sahurrrr..awai sgt ke ni...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ted:

Memang sweet dan comel jer...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Suealeen:
cepat2 mula send-out... Saya malehlah...nak gi pejabat pos beli stamp...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cikwan :
xclear yer...hphone cokia jer ...cmeralak dah hujung2 nyawa ... hehehe


ari ni bangun kul 4.30pg waktu Mesia lahhh...

Uncle Lee said...

Hello Rina, I was at Watieman's place noticed your unusual but interesting callsign and sibuk datang sini.
Nice blog.
And wow! You're a gourmet cook too.
I have always enjoyed Malay cooking.
You have a pleasant week and keep well, Lee.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Uncle Lee:
thanks for the compliment..

do visit alwiz ya..

hope the same to you..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget