Monday, September 7, 2009

Yogurt Ice-Cream @ J.CO, Kota Damansara

Biasanya setiap besday ahli keluarga, kami akan makan di luar.
Pada n3 yang lalu, ketika besday Adiq kami gi makan di SR, Rawang.
Pagi Sabtu tu aku tanya Angah apa yang dia nak makan dan dia minta kek dan eskrim
jadi malam minggu lepas kami ke Giant KD.
Dah nama pon budak-budak... donut dan eskrim yogurt memang fevretlah kann..
jadi kami ke J.CO.

Tempatnya cozy sket so buatkan kita releks sambil dengar lagu-lagu yang dipasang.
Kononnya menjiwailah... bukan aku yang kata yer..
Along sendiri pon cakap kat adik-adik dia jangan bising-bising sebab dia nak dengar lagu.... huisshh..kemain lagi....

Toppingnya banyak jenis jadi boley pilih 3 jer untuk satu bowl.
Kalau beli 2 set dapat free satu topping.
Along pilih : Strawberry, Longan & Kiwi,
Angah : Strawberry, Coklat & Jelly dan
Adiq : Kiwi, Strawberry & Longan.


Masing-masing tak lepaskan peluang..
Aku ngan Hubby tumpang-tumpang jer sebab perut memang tengah kenyang lagi..
Along yang dah kenyang pon boley masuk lagi ..
yelah...kalau eskrim...sumer pon boley..
Makan eskrim lagilah bertambah kenyang, jadi donut kena beli lain kali…

Dah habis makan, kami masuk dari satu lot ke satu lot kedai untuk mencari kasut.
Takde yang berkenan di hati untuk Along dan Angah kecuali untuk Adiq dan Hubby.
Lepas tu terus balik...

Tak sempat sampai di rumah, semua sudah tidur….


Layanlar gambar2 ni yer...



:: Niy Along punya ::






:: simple but nice decor ::


:: ke sana-sini main... nasib baik orang tak ramai... ::



:: kat sini pon nak main gak.. ::



:: suap-menyuap ::



:: sebenarnya jenuh gak nak menghabiskan aiskrim tuh.. ::


Till Now.



8 comments:

cikwan said...

hehehehee..sakannnnn..mmg jenuh nk abeskan sekerim camtu kn kak...sangat manis sangat sejuk tp layan sesekali best gak..rilexxx..

sI tEDI said...

adeh... berkeroncong perut ni tgk aiskrim... ekekekeke

samalah kita kakrina. kalau ada ahli keluarga punya besdey.. makan kat luar.. selalu makan malam lah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

cikwan:
yelah sekali sekala boleylah...
Lgpon KRina xgemar eskrim sangatlar...tp sib baik tu eskrim yogurt..masam2 sket...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Ted:
sabar-sabar... eskrem jer tuh..


bezkan..rasa close lagi gitu..

yginsaf4 said...

gambar yg last nampak letih akak tewww.. ekeke

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

en_me:

memang letih ..layan anak-anak iteww..

Krasz bAtu said...

bestnya..
lama x makan eskrim bulan posa nii

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Krasz bAtu:
apa lagi...moh ler..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget