Wednesday, September 30, 2009

Perrgghh...Amik Mood Balik ...

Untuk pengetahuan kengkawan, aku choti lagi. Dari Jumaat sebelum raya sampai laa hari niy. Perrgghh..punya la lama..sibbek choti 22hari setahun. Kalau tak kena UPL lahh. Dua hari niy aku xtend sebab nak tengok2kan Adiq yg baru kuar sepital hari Ahad lepas. Ubat yang doc beri kena habiskan dalam 4-5 hari lagi. Satu dos jer 9ml. Sekali makan 2 botol dah 18ml..banyak giler... Kesian kat Adiq.. dari suka sampai tak tertelan. Paahheeettt dia kata... Kesian anak ibu. Mana taknya 8 hari dok telan ubat tuh..

Terima kasih kat semua yg concern ye !... Alhamdulillah. Adiq dah pulih walaupun tak sepenuhnya. Dia ceria semula malah bertambah keletah. Mungkin susah nak bercakap masa dia admitted h ari tuh kott...


Berbalik pada tajuk n3 aku tuh.... Wuuisshh...dah tiga belas hari tau...bukan 3 hari aku tak keje... Malas bertimpa2.. Bezz gak duk umah niy.. Tak payah pikir dateline, submission bla-bla-bla-blu-blu-blu... Papehal kena panaskan enjin dulu.. otak ni haa.. setkan kene gi keje esok...hehehe. lagi satu kena siapkan jawapan untuk soklan colleague @ bosses... ——Macam nak record jer...hehehe..tak baik betul...padahal orang concern .

p/s : ari tuh ingatkan rajin...adalah bwk balik keje yg tertunggak...sampai laa ni tak tengok2 ponnn... apalahh..

Selamat Hari Jadi Buat Y KAK LANG Y nun di Pagoh. Semoga bahagia selalu. Hari ni genap 40 tahun. Sepatutnya buat n3 sekali dengan adik aku semalam...boley tak perasan pulak.. Sori yer Lang...

Till Now.


13 comments:

Firol said...

nak masyuk kan mood kerje yang susah tu

sI tEDI said...

wah!! cuti lagi ke>> lama gila!! ekekekekekek...

adiq dah kuor ek? Alhamdulillah..

adik kena pantang makan mana yg patut ok. Ubat jangan lupe!!

yginsaf4 said...

sambung choti jer sampai minggu depannns.. volleee

Watierman said...

Cuti jagna tak cuti....beszzz kan dok rumah..hahaha..tu yang malas gi kerja balik lepas resign 7 years ago...lastly..duduk rumah terus...!!!

@--- Sueanne ----@ said...

camner kRina boleh lupe adik bradik sorang lagi ni..hahah..

Bdway, Selamat Hari jadi tuk akak kRIna gak..semoga panjang umur n dimurahkan rezki..<--die baca blog ni gak ker??..heheh

22 hari cuti setahun???..
sob sob sob..sue tinggal 4.5 hari dari 15 hari cuti setahun..hehehe..

Sian adiq..banyaknye ubat yg die kena telan..konyang makan ubat la nampaknye tue..

Selamat berkeroje hari ni ye..
Jangan sedih2 sok lusa kan cuti lagi..hahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Firol:

dah dua petang niy...keje ntah ape2yg aku buat.. hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted:


sibbek tak giler...hahaha

dah budak ted..sumer dia nak sumbat...pantau jerla..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ en_me:

kalau co. ana yang punya...volley giteww...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Kak Watie :

tulah tue...mmg bezz..

hubby dah bg signal...tunggulah lagi 3-5 tahun... byk cmtmentlah kak...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

hehehe..bila tengah malam bru tringat....

dia jrg nak baca...cbuk kata dia.. sbnarnya bukan cbuk ape..cbuk brebut dgn anak dia..hehe

a'ah tp tinggal 6 hari jer lagik..
huhuhu ... xckup smpai ujung tahun ni... ada pojek lain lagi...

yg sedihnya sabtu ni working saturday lar.....

messyremo said...

fuhh...

ini lagi power...

13 ari tu..hehe

sy stat belajo pun malas pas raye nih~~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Omar:

power-power gakk tapi lamanya kat sepital..huhuhu...

kalu dah camgitu, gi belajo becinta dulu yer ...amik mud balik...hehehe..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget