Friday, October 30, 2009

:: Berkenan Lain Dapat Yang Lain.. ::

Malam tadi ke Pekan Rawang.
Pegi beli contact lense.
Itulah tu...bila mata dah tak selesa- dah kering ngan pedih barulah nak pergi beli.



Lepas tu hubby ajak makan kat Secret Recipe.
Tiba kat sana tengok ramai sangat kat dalam SR tu maka tak jadi.
Lagipun aku tak rasa nak makan kat situlah... tak banyak choice kecuali kek2 yang menyelerakan tekak anak2 aku tu..



Kami ke Al-Ikhsan.
Hubby tanya gak nak beli apa.
Aku kata aku nak bagi prezent tapi yang tak surprise lar...
pasal dia dah nampak..hehehe ...



Aku dah agak hubby mesti tak nak..
Bila aku kata bukan selalu ..setahun dua kali jer dapat hadiah dari aku.. pastu baru dia okey..
Lama gak aku nak pilih baju yang hubby berkenan .. (mmg hubby suh aku pilihkan bila beli baju untuk dia) tapi bila dah jumpa tak de saiz pulak. XL habis dan tinggal L jer.
Takpe next time aku grab jugak..(untuk besday ker..)




Akhirnya hubby amik kasut .
Sempat lak hubby kata esok nak terbang boley pakai..hehehe ..



Adiq pon mintak kasut gak... Adui kasut raya Adiq jer dah dua pasang tahun niy.. dah pandai melawa dia sekarang..



Abahnya cuba..Angah pon sibuk nak cuba... Aku pon tak lepas peluang..amik gak tsert selai..ihiks..






Till Now.



12 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kalau tanya mmg la dia taknak.
Krina nieh best jugak...masih berfikir nak beli hadiah utk suami. sha ada jumpa org yang kawen baru 2 tahun taknak buat apa2 dah.

haiii...tahniah krina..sha doakan krina sentiasa happy:)

Watierman said...

Salam Azrina...tak nak tanya akak sama ke???...moga berbahagia selamanya...Amin!

cheqna said...

kak..

tanyalah cheqna sekali...

behnya..huhuhuhu

hope kak rina n kuarga happy sokmo

@--- Sueanne ----@ said...

SR sane penuh ek kak..SR sungai buloh xramai org kan?..hehehe

wahh..romantiknye akk kat hubby akk..heheheh..sekali sthun apa salah nye kan..bukannye selalu pun..hehehe

ashie023 said...

kak rina...kasut nike tuh ader tak blakang dier fire burning...

sI tEDI said...

adeq dapat kasut ke? wah!! 3 pasang kasut tu!! ekekekekek

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS @ SHA :

timaseh lagi.

itulah tu..madang jer tak nak..

dah sayang kan.. lagipun KRina nak hubby gembira macam KRina rasa setiap kali dapat hadiah dari dia..

setakat dua kali setahun je Sha..apalah sangat kan..ini membuatkan dia rasa yang kita ni memang ingat & sayang pada dia..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Kak Watie :

boley...Kak Watie emailkan addressnya..

bila terpikir jer nanti...saya susulkan hadiahnya walaupun tak seberapa ..hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cheqna :


hehehe...Cheqna tanya KRina dulu eh..

timaseh.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

Tulah tu..SR sungai buloh mmg xramai. Pergi pon besanya tapaukan kek utk anak2 jer.

romantik eh.. hehehe.. dgn KRina yg brutal ni..ahahahaha..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :


KRina pernah dapat gak email tu.. mungkin bukan kat Mesia kot..tapi belek gak lepas Ashie cakap tu.. tak teringatlak pasal email tu..hehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted :

KRina berjaya pujuk dia .. kasut raya dia pon jenis camtu jugak.. tapi murah sikit lar..

huissh budak2 punya kecik camtu rega sama cam kasut orang besar!

Linky's Magical


ShoutMix chat widget