Sunday, November 1, 2009

:: Gara-Gara NURKASIH ::

Aku memang sukakan citer ini bahkan pernah jugak buat entri mengenainya kat SINI dulu. Setiap minggu memang tunggukan saja citer ni hinggakan dah berjangkit pada Angah dan Adiq jugak.


^_^ Setiap kali iklan citer ni - Adiq & Angah mesti jerit... "Ibu! Ibu! Citer Adam dah start ".. Itu baru iklan ...


^_^ Pernah Along bercerita mengenai kawannya yang namanya Adam..Angah menyampuk.. "Adam Nurkasih ke Long ?"..


^_^ Sedang menonton cerita cerekarama : Adiq akan kata : "Ibu dah pukul 9.oo, citer Adam dah start lah".. padahal jam kat dinding pukul 11.oo malam..


^_^ Bila main mak-mak @pondok-pondok : masing2 ada watak dalam cerita ni..


^_^ Bila dengar lagu dari cerita ini kat kereta : mesti dorang tersenyum-senyum pastu akan cakap "citer Adam Nurkasih kan Ibu ?"


Alahai anak...



Note : Along tak tonton sebab setiap hari Jumaat dia ke kelas tuisyen..


Till Now.

6 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Krina...suka Adam je ke? Sarah tak suka...? Hehehe...

Sha sebenarnye takdelah minat cerita nieh. Sekadar temankan ibu.

Sha suka Katrina:)

sI tEDI said...

malam jumaat lepas x dapat tgk nur kasih.. hujan menggila dan ribut taufan.. black out lagi..


duduk dalam nur lilin je lah. ekekekeke

kakrina .. kalau crita yangbaik2 pengaruhi anak2 x pe lagi.. jangan cerita yg bukan2 kan kak? :)

ashie023 said...

haha..yay for ADAM..yay for Nurkasih..tp ambe dah x tgk dah nurkasih skrg...auww...padahal ambe ske je cite tuh...

sueanne said...

conferm meleleh klu kRina tgk citer ni kan?..hahaha

sue xfollow sgt citer ni..slalu nye ari jumaat ktorng tgk drama tv2..heheh

cheqna said...

Nur KasIh???

layan gak...

sara tu memang menjadi je tgk dia bawak watak cam gitu...

apepun akak..

TV ni pengaruh yang besar pada anak2 ye..

sekian..ceramah perdana dari cheqna

hehehehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

anak2 saya pon dah mula berminat dengan ceritanur kasih nih....

Linky's Magical


ShoutMix chat widget