Friday, October 9, 2009

:: Jamu Yang Tak Seberapa ::

Hari ini kisah masak aku. Dah lama tak buat n3 pasal masak.
Walaupun tak seberapa lauknya tapi aku nak publish gak..hehehe..


Aku niy kena amik mud untuk masak lak..Keje dah wokey..
Lepas raya niy..masak main campak2 jer..atau cincai-cincai jer...
Kesian kat sumer kat umah tu...


Pagi niy 5.30pagi aku bangun untuk masak.
Balik nanti masak nasi jer..
Harap-harap lepas niy ghajin balik...




gulai @ masak lemak cili api daging + kentang


tumis suhun + fuchuk + kentang
(ini favret aku..bermangkuk2 aku hirup..wuissh)

^_^ Nota utk kengkawan : ari niy mungkin tak dapat jengok sumer... malam nanti aku datang yer...ada submission keje menunggu...pasti bzeee bangat ..

p/s: sorilah gambar xclear...niy yg buat aku kena kumpul duit beli dslr niy...@ bodek2 org sebelah..hehehe .. jgn hiraukan aku..

Till Now.



12 comments:

sI tEDI said...

kakrina : saya pun suka kuah suun tu..

@--- Sueanne ----@ said...

kRIna..
gulai daging tue masak ape??
kurma ehh..wahhhh mesti bestkan??

org sblh tue sape kak??
heheheh

LiNda said...

salam rina..

tq bertanya khabar saya . saya komen nie pun dari ward .Insyallah.. sabtu dah boleh keluar .

Masak lemak sohoon. memang besh . pastu lawan dengan sambal belacan or ikan kering . fulamak ! besh giler...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted :

ong melaka & johor jer suka kott..
kalau ada sambal belacan lagi sedap kann...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

KRina dah edit kat gambar..


orang sebelah tu 'hubby' ler...hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Linda :

harap tak de yang serious yer..

rajin makan ubat & get well soon..

jgn lupa update...

en_me said...

bz tewww..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ en_me"

hehehe...

messyremo said...

weeee~~

sume ade kentang...
sy suka kentang kak..
dah ler suun ngn fuchuk..

adess..telam air liuq jela mlm2 ni..hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Omar :

samaler kita dik Omar ooi....

fries beli, fries sendiri buat, wedges kfc, wedges frozen, kentang kat kuah, kentang kat sambal..haaa macam-macam ada... hehehe..

Alimaz-Kembara Terasing said...

simple...tapi sedap...janji ada rasa.....rezeki dari allah....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Alimaz :

kita patut bersyukur kan..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget