Wednesday, October 7, 2009

:: Sibuk @ See Book ::



Aku sibuk.
Nak share apa yang aku beli kat MPH ari Ahad lepas.
Nak cuba penulis dari indon pulak ; terjemahan dalam bahasa kita.


Jangan salah anggap buku kedua itu yer... Tajuknya saja kalau sekali pandang dah mengancam...hehehe..
Kandungan hanyalah doa2 untuk kesejahteraan rumah tangga..


Berkenan dengan satu buku.
Tajuknya Yakjuj & Makjuj -Di sebalik gunung.
Sold Out.
Lenkali datang lagi.



Till Now.






19 comments:

ashie023 said...

aku nak carik buku nih, Yakjuj & Makjuj -Di sebalik gunung. Tapi nanti ambe g MPH atau kedai popular ar carik..kat Terengganu nih mana ader kedai buku ...bosan tullah...

sI tEDI said...

ekekekke.. buku kedua tu tajuk dia mengancam ek kakrina. mengujakan org nak beli.. bagus gak ada buku2 mcam tu!!

@--- Sueanne ----@ said...

nanti kRina dah abis baca novel indon tue, bagitau sue erk..
best ke idak..klu best..leh beli..xpernah lagi layan novel dari seberang..:p

hehhe..semoga kRIna n husband menjadi pengantin baru setiap hari..aminnnn..:p

Wan Amalyn said...

Na... hehehe buku indon baca dalam bahasa indon lagi best :P TAPI baca dlm bahasa kita pun ok mudah paham =) cuba check sapa nama penterjemahnya.

klu penulis dari indon oghang lagi suka baca karya TERE LIYE... cerita dia sering membuatkan oghang melelehkan airmatahuhuhu... esp. Bidadari-Bidadari Syurga cubalah baca!!

bk Yakjuj & Makjuj tu dah beli & baru baca sikit... huhuhu skrg ni mood membaca dah jadi tunggang langgang...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

kalu camgitu mu kena turun kl lah.. @ nak kirim ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted :

hehehe..sendiri pon terkena bila sekali tengok ari tu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

kalau xyah beli pon xpe..roger2 KRina bagi pinjam...dah dekat kann..hehehe


amin..harap2 doa Sue dimakbulkan..

Sue, bila lak....termimpi2 nasi minyak niy...hehehe

ZARA 札拉 said...

kirim kat daku kak~

hehehe~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Wan :

pernah nampak TERE LIYE... meaning dia KEPUNYAAN KAMU..bahasa hindi tuh..hahaha..

Merebeh2 yang malas tu..Macam Lili Untuk Najah ...aduss sampai sakit kepala nangis..

Yakjuj & Makjuj OK tak ?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Zara :


yang mana satu idaman kalbu?

cikwan said...

salam rindu kakrina....saya nak pencen dah la...kekekekee...acah aje..belom lagi nak main masak2 la kak...nak rest lagiiiii.....
bestnye dapat layan buku2 baru ni...saya balik ritu xdan nak beli novel2..dok ulang baca yg lama la buat masa ni...boring kalau x dapat membaca ni...hehehe

LiNda said...

Yup. Layan novel memang besh.

samalah..lepas raya, mood saya tunggang langgang. hahaaa
kena tune balik !

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Cikwan :

akhirnya bersuara jugak..
rinduuuunya dengan masakan cikwan..
wokey.. take a gud rest dulu..



Mehlah PM kat KRina address..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ LiNda :

nnti bila dah layan, anak membebel pulak...


pepepun..seronok menjiwai watak2 dlm novel tu...

wanAmalyn said...

Na..
=) hahaha... ko pun emo gak ke??
TAPI serius, ko cubalah baca mana2 buku Tere Liye :D oghang suka la Na... cerita dia bukan KISAH CINTA tapi kisah masyarakat yang dekat dengan kehidupan kita... esp cerita Bidadari2 Syurga tu... kisah tentang pengorbanan seorang kakak terhadap adik-adiknya... Naaa... bacalaaaa *mode memujuk*

oh TERE LIYE tu maknanya KEPUNYAAN KAMU ek?? hehehe lain kali ko boleh wat kamus hindi-melayu nih :P 'Mari Belajar Bahasa Hindi'

@--- Sueanne ----@ said...

Seganla nak pinjam dari kRIna..hehe..
kan sue ni pemalu..hikhihkh

nasi minyak???...
tunggu adiq kawin dulu la..
baru auntie sueanne kawin pas tue...
hahaha

Alimaz-Kembara Terasing said...

sibuk2 pun dan lagi baca novel

kasihredha said...

bagus baca buku camgini...dapat segarkan kembali hubungan suami isteri

Linky's Magical


ShoutMix chat widget