Monday, October 12, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest





Ini adalah kali pertama aku join contest yang pernah dibuat oleh para bloggerz. Aku dah nampak contest dari Baby Ibu niy dua minggu lepas masa jenjalan kat blog kawan-kawan. Mula-mula tak terfikir nak join tapi bila tengok ramai yang join jadi aku pun sibuk nak join sama bagi memeriahkan suasana.

Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009
Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.


Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009
Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Untuk contest ni, aku tempelkan gambar Adiq, Angah dan Anak Saudara.

KATEGORI A


Nama : DHIA FARIHIN Bin HUSNULHAFIZIN
Umur : 5 tahun 2 bulan

Nama : MUHAMMAD ASYRAAF Bin RIMBA

Umur : 2 tahun 5 bulan



KATEGORI B



Nama : HUSNA HUMAIRA Binti HUSNULHAFIZIN

Umur : 3 tahun 4 bulan



Syarat Penyertaan
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
-done-



Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri tersebut
-done-


Membuat n3 mengenai contest ini diblog anda
-seperti yang anda baca-


Syarat utama adalah mesti mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor.
- done-




Hadiah yang menanti bagi Kategori A:


Hadiah Pertama
**Casual Meg daripada Gin & Jacqie-Necklace by S
**daripada Sherry-120 pieces of 4R photo prints
**daripada eoe Online-RM30 Gift Card
**daripada leanalittleshop



Hadiah Kedua
**Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
**RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
**80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga
**Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
**RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
**40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online



^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Hadiah yang menanti bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
**Colorful Sally daripada Gin & Jacqie-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
**120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
**RM30 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Kedua
**Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
**RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
**80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Ketiga
**Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
**RM10 Gift Card daripada leanalittleshop


Hadiah Misteri
hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest yang diadili menggunakan Google Analytics

Jadi, pada sesiapa yang belum join tu, jomlah meriahkan contest ini.



Till Now.




13 comments:

LiNda said...

Wahh... comel-comel belaka semuanya .

Pemenang dikira secara undian ?

so..macamanan saya nak undi nie.. (eceh.eceh... semangat nak tolong member berkobar-kobar)

bagitau ekh...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ : LiNda:

a'ahlah... nnti saya britau camna..

sbnarnya saya pon xtau camna lagik...first time join niy... hehehe..malussnya..*_*

Ummi Hanie said...

comei2 ank akk..tgk ibu nye lah...
gud luck anyway!

@--- Sueanne ----@ said...

gud luck tuk kRina..
smoga berjaya ye..heheheh

kelakor tgk angah berposing..
ada gaya lak tue..hihhi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ummi Hanie :

dah tua kerepot gak kann? hehehe...

gud luck to you oso!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :

timaseh.


Angah tu setiap kali bergambar mesti nak buat gaya rocker & hip-hop..hehehe...

Angah tu mmg manjang jer nak bergaya ..

ashie023 said...

wow ....cute nyelah..bebudak nih kalu bergaya...hehe..cute je..

eh..nama kwn ambe nye anak, dhia farish..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

sumer budak mmg pantang depan camera agaknya...

buang s pastu tambah i, n, dah sama lak..hehehe

*_* nama farihin tu berkenan msa tengok Farihin jd juri AF dulu..masa tu dkat2 nak due..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
Ieda the Rainbow Princess said...

So cute!Gd Luck! :)

cikwan said...

alahaii cutenya masing2 ...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ieda the Rainbow Princess :

tenkiu...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cikwan :

hehehe...
cikwan xnak join ker ?... saje suka2.. comel2 twin cikwan tuh..

Linky's Magical


ShoutMix chat widget