Thursday, October 15, 2009

SpOOkY FaCE ...


Malam tadi. Lepas lukis ni, Adiq terus kata kat aku.

Adiq : ibu takut tak ??..
Aku : hmmm..sikit jer...Sapa tu ?...
Adiq : Angah, jiya(dia) buat mata kat atas...
Aku : oooo...pandai nye Adiq..
Adiq : senyum pastu ngagakan mulut sambil kuarkan lidah dia...(bila malu dia buat mcm tu..)

Untuk budak tiga tahun, kira okeylah dia dah pandai lukis macam ni.


Note: Idea lukis tu mungkin dari citer 'nightangle fox' yg kami tengok di channel 303 malam kelmarin.


Till Now.



18 comments:

sI tEDI said...

yup! janji dia mahu buat sesuatu..

lepas ni lukis mukaibu pulak ye adiq. ekekekekek

Ummi Hanie said...

kak..tu tandenye dia minat melukis!
ank sulung sy sehari pun xpenah miss dr melukis/menulis..dr kecik lg,setahun lbey sampai la ..

cHeRyNa PiReS said...

oklah nieh...sha dulu 3 tahun tapi still suka menconteng2 lagi....takde nak lukis apa2 objek pon:)

LiNda said...

seramm jugak kann...

Inspirasi dari menonton citer 'nightangle fox' ?

maksudnya .. ingatan dia bagus !

ZARA 札拉 said...

hehehe~
anakmu kuat melukis ke kak?
pinjam dia~

ashie023 said...

303??teruja teruja..303 ye.. 'nightangle fox'..cite ape tuh?katun ke?camne ambe x penah tgk pong padahal canel utama kat umah 303 dah skrg,...ahahahaha..(ok ignore je)

adiq nih berbakat jugak ni..ok ah tuh umur 3 tahun ...bery good!!!.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ted :


muka ibu yer.... boley suruh gak ek.. tengok camne dia lukis.. (adakah dgn mulut yang lebar atau besar sbb suka membebel kat anak2.. hehehehe...)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Ummi Hanie :

mungkin bila tengok abg2 dia melukis, dia pun berminat agaknya selalunya dia suka colouring jer..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ cHeRyNa PiReS :

Sabar menanti kann...buat masa ni KRina kena bagi smgat je...

Lain budak lain pencapaiannya.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ LiNda :

agaknya lah Linda...

tp bila peratikan balik, Adiq ni cpt sikit dibandingkan dgn abg2 dia..org kata anak perempuan ni masa kecik cpt sikit & yg lelaki pulak bila dah besar baru nampak.. ntah lah betul ke tak ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Zara :

lukisannya tak secantik sicomel-comel dlm SM mu dik...


pinjam lagi?... hehehe... boley, mungkin bila dah bersekolah nanti. KRina hantarkannya di sekolah tempatmu mengajar.... hehehe..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ ashie023 :

tuh citer seram @ hantu kononnya setiap hari Isnin & Selasa 9.00-10.00mlm @303. evry week citer lain-lain..

nigtangle fox tu xseram sgat compared ngan last week punya..
(bez kan bila ada org lain yg suka ch tu... )

(mcm KRina gak; bila tau Ashie suka korean star @ movie... mcm sronoklak...)

huishh.. melencong pulak kan...

timaseh. mintak lepas ni nmpk achievement dia yg lain.

Watierman said...

Salam Azrina...for a three year old...dah menunjukkan ada bakat la tu...so kita perlu asuh & beri galakan...Picasso must have start somewhere...somehow...this might be the starting point!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Watierman :

Salam Kak Watie..

timakasih. pandangan yang dihargai sangat.


lagi sekali ..thxs kak!

messyremo said...

hehe~~berbakat tu kak..

besau nnt leh buat filem seram2 kat Malaysia nih..


sbb byk citer seram kat sini cm citer lawak..hehe

@--- Sueanne ----@ said...

muke angah erkk..hehehe..
cuteeenye adiq lukis..pandai die kRina..muke alongnye xde ek??..hehehe

anak buah sue baya adiq gak..
tapi bab lukis2 ni die xpandai lagi..
color2 tau la..hihihi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ messyremo :


industri itu?? xnak lah dik ooi..mintak2 dijauhkan ...

kalau boley biar dia pilih professional profesion dan kalau dah tak boley, baru pk lain...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

^_^ Sueanne :


Adiq ni pun mungkin sbb selalu tengok abg2 di..

suh anak buah Sue cuba-cuba... boley tu...bdak2 cepat belajar...

Linky's Magical


ShoutMix chat widget